mobinatmz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5 عنوان ابله مرغان 1 بازدید | 8 پست بچه ها ابله مرغان گرفتم دارم میمیرم ۲۲ سالمه از ساعت ۲ بیدارم تا الان فقط میخاره بدنم پماد کالامین زدم کمتر کرده ولی بازم میخواره دارم روانی میشم 😭😭😭 امروز | 05:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3532 دوش با آب ولرم و شستن جوشها با شامپو بچهکمک میکنه رود تر خشک بشن دونه هاسیتریزین هم بخور برا خارش خوبه آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
mobinatmz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 5 دوش با آب ولرم و شستن جوشها با شامپو بچهکمک میکنه رود تر خشک بشن دونه هاسیتریزین هم بخور برا خارش خو ... تو لگن کف کنم بزنم بدنم یا با دستم به جوش ها آروم بمالم ؟؟
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3532 تو لگن کف کنم بزنم بدنم یا با دستم به جوش ها آروم بمالم ؟؟ با دستت بزن آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
mahdiye67 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 1400 عنبر نسا دود کن ،لباساتو در بیار تا دودش به همه جات برسه ،واسه دختر من معجزه کرد
aftabghrdunam عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 123 لوسیون بدن کالامینعطاری هم ی گیاه هست میگیری دود میکنی مث اسفند لخت میشی میری زیر پارچه ک اون دود ب همه دونه ها برسه زودتر خشک میشن