2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه عزیزم .سعی کن بیشتر برای خودت وقت بزاری .اهنگ مورد علاقه تو گوش کن .فیلمی ک دوس داری ببین .با دوستان و خانواده رفت و امد کن و خلاصه خودت حال دلتو خوب کن

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
طبیعیه عزیزم .سعی کن بیشتر برای خودت وقت بزاری .اهنگ مورد علاقه تو گوش کن .فیلمی ک دوس داری ببین .با ...

بچم بیشتر مریضه .نمیدونم چیکار کنم ...دلم میخواد بدون مسئولیت زندگی کنم

این فکرا چیه ، ینی هرکی اینجوری میگه دوس دارم خفش کنم نمیدونم چی از زندگی میخواین برید بگردید و باهم بگیدو بخندید زندگی ینی این دیگه ، تا کجا میخواین فقط به غم ها فک کنید دو روز زندگی میکنیم و تازه ازونم خسته میشین؟؟ یکم به خودتون انرژی مثبت بدین بابا

این فکرا چیه ، ینی هرکی اینجوری میگه دوس دارم خفش کنم نمیدونم چی از زندگی میخواین برید بگردید و باهم ...

با بچه ای که بیشتر مریضه؟و شوهری که یا پادگانه یا سرکار؟

همه اینو میگن اما خیلی غصه میخورم از بیکاری حالم بهم میخوره منتظرم نی نی بیاد یکم سرم گرم شه

نی نی خوبه ولی وقتی مریض میشه ادمو داغون میکنه..همش فکرت پیش اونه که کی خوب میشه