2777
2789
عنوان

پدرم بابت حاملگیم سرزنشم میکنه

1564 بازدید | 93 پست

من وقتی دخترم 6ماهش بود ناخواسته باردار شدم منم اهل سقط جنین نبودم خیلیم بد نبود درسته سخت بود ولی خوب در هرصورت من بچه دوم میخواستم گفتم با هم بزرگ میشن اما پدرم خیلی سرزنشم میکنه و بهم بی توجهی میکنه و میگه آبروشون بردم به نظرتون اطرافیان حق دارن انقد منو تحت فشار بذارن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌وااا

چرا سرزنشت میکنه

واقعا به هیچ کسی ربطی نداره 

جز خودت و همسرت 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

آبروشونو بررردی؟جلل الخالق این چه حرفیه😯

مگه دور از جون حرومه که آبروشون بره

ببخشیدا ولی کلا پدرت حرف بی ربطی زده

ربطی به آبرو نداره که

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

وا 

بچه ی حلال از همسر 

سرزنش برا چی؟

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !