2777
2789
عنوان

پدرم بابت حاملگیم سرزنشم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 93 پست

به پدرت چه ربطی داره مگه پدرت میخاد خرجیشونو بده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم اصلااا درستش نیس درسته یکم شرایط بده و جامعه واقعاااا جوری نیس ک بشه بچه بزرگ کرد و سختی نکشید ایشالا ک خدا خودش داده روزیشم میرسونه و اصلا خودتو سرزنش نکن خیلیا تو حسرتشن گوشت از حرفای اطرافیان پر باشه و اصلا مهم نباشه واست

قبول دارم این روزا خیلی رایج نیست اینطور فرزند آوری ولی من خودم ب اندازه کافی استرس دارم 

اصلا اینطور نیست اتفاقا خیلی کار خوبی کردی 

بعدا متوجه میشی چقد راحت شدی 

انشالله خوشقدم و با خیرو برکت باشه😍😍😍

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
واه دلشونم شاد باشه دخترشون سالمه و خدا دستشو پر میکنه و دامنشو سبز بگو باردار نمیشدم حفظ ابرو بود و ...

میگه حالا مردم میگن دختره شده دستگاه جوجه کشی نمیتونه خودشو نگه داره هی پشت هم بچه میاره

قبول دارم این روزا خیلی رایج نیست اینطور فرزند آوری ولی من خودم ب اندازه کافی استرس دارم 

ولی خوشبحالت انقدر پاقدم اولی خوب بود. بفکر دومی بودی و اوردی 

برامنم دعاکن مشکل دارم منم باردار بشم زودتری تا مهر

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

وا. رفتار پدرت کاملا غیر منطقیه.

خیلی هم کار خوبی کردی نگه داشتی بچتو...ایشالا به سلامت دنیا بیاد.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....