من وقتی دخترم 6ماهش بود ناخواسته باردار شدم منم اهل سقط جنین نبودم خیلیم بد نبود درسته سخت بود ولی خوب در هرصورت من بچه دوم میخواستم گفتم با هم بزرگ میشن اما پدرم خیلی سرزنشم میکنه و بهم بی توجهی میکنه و میگه آبروشون بردم به نظرتون اطرافیان حق دارن انقد منو تحت فشار بذارن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن عزیزم اصلااا درستش نیس درسته یکم شرایط بده و جامعه واقعاااا جوری نیس ک بشه بچه بزرگ کرد و سختی نکشید ایشالا ک خدا خودش داده روزیشم میرسونه و اصلا خودتو سرزنش نکن خیلیا تو حسرتشن گوشت از حرفای اطرافیان پر باشه و اصلا مهم نباشه واست
خیلی هم کار خوبی کردی نگه داشتی بچتو...ایشالا به سلامت دنیا بیاد.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....