2777
2789
عنوان

درد شدید بعد سقط

22537 بازدید | 44 پست

سلام دوستان. 

من جمعه سقط کردم. ولی فکر کنم جفتم دفع نشده. حالا خونریزیم خیلی کم شده ولی درد شدید تو دلم دارم و هر چند دقیقه تیر میکشه. دکتر بم گفت دو هفته دیگه برو سونو. ک مطمعن شیم کامل دفع شده. اگه بعد ۴ روز برم سونو مشکلی هست؟ با توجه به اینکه قرصام تموم شد و خونریزیم کمه. ممکنه چیز دیگه ای دفع بشه؟ بچه ام هم ۸ هفته ش بود ک قلبش وایساد

🌷توکلتُ علی الله🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ممکنه منم دل درد داشتم بعدش دفع شد شکمت رو با روغن کنجد ماساژ بده و پیاده روی کن و از پله پایین ...

تا دیروز همش پیاده روی و فعالیت میکردم. ولی لز دیشب ک دردم شدید شده. ننیتونم راه برم حتی

🌷توکلتُ علی الله🌷

مگه همون روزی که سقط داشتی سونوگرافیت نکردن ببینن جفت مونده یا نه؟😟

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
نه من تو خونه با قرص سقط کردم. دکتر گفت دو هفته بعد سونو بده

اهان.

ولی کار خطرناکیه ها

اگر خدایی نکرده جفت مونده باشه و عفونت کنه برات خطر داره

باید زودتر بری سونوگرافی

من اون روزی که سقط کردم فردا صبحش بردنم سونوگرافی دیدن جفت مونده همون روز کورتاژم کردن 

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
یعنی شما هم جفت چند روز بعد جنین دفع شد؟

من سن بارداریم بالا بود ۱۹ هفته .جفتم همزمان با سقط دفع شد اما ی تیکش مونده بود که با پیاده روی و تحرک زیاد دفع شد اما هنوزم ی تیکه کوچیکش مونده هنوز😔😔

اگه خیلی درد داری و طول کشید حتما برو دکتر. اما منم بعد درد شدید دو سه ساعته اون تیکه بزرگه دفع شد

من سن بارداریم بالا بود ۱۹ هفته .جفتم همزمان با سقط دفع شد اما ی تیکش مونده بود که با پیاده روی و تح ...

منم ۲۲ هفته و چندروز بود که سقط کردم😔

اخه از دیشب درد شدید اومده تو دلم. کل شبو از درد نخوابیدم ولی خونریزیمم در حد پریوده

دفع نشده وگرنه نباید درد داشته باشی من دو هفته قرص خوردم مثل پریودی بود درد هم داشتم اخرش دفع نشد کورتاژ شدم سریع بعد کورتاژ بند اومد...توی رحم کوچکترین چیز بمونه خونریزی و درد ادامه داره

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اهان. ولی کار خطرناکیه ها اگر خدایی نکرده جفت مونده باشه و عفونت کنه برات خطر داره باید زودتر بری ...

منم میخوام امروز برم ولی گفتم نکنه بگن کورتاژ. اخه میترسم از عوارضش. از طرفی جنین مرده هم سه هفته تو دلم مونده بوده بعد فهمیدم

🌷توکلتُ علی الله🌷