2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد طول کشید خوب شدی  شکلش چجوریه راضی؟ به من پیشنهاد میدی انجام بدم؟

نهایت زمانی که حس میکردم یه چیزه اضافه است ۱ ماه بود الان گرده و نرم اصلا سفت نیست البته فرم خود سینه ام شرطه ولی اگر نیاز به لیفت داشته باشی خودش میگه کسایی بودن تو مطب که درد داشتن اما من نه تا یک هفته ام جوراب آمبولی پام بود تو مخیم فقط جورابه بود.من اگر انجام نمیدادم پشیمون میشدم اگر دوست داری انجام بده چون عمل سختی نیست و به قشنگی و اعتماد به نفس بعدش می ارزه.

نهایت زمانی که حس میکردم یه چیزه اضافه است ۱ ماه بود الان گرده و نرم اصلا سفت نیست البته فرم خود سین ...

واي جوراب واريس ميدونم خودم بعد از يه عملم داشتم خيلي رو مخ بود، ولي اينا نداشتن

سخت تز از عمل بینی ه؟

عمل بيني كه به نظر من سخت نبود، اينا هم دوتاشون بيني هاشونو هم عمل كردن هم ترميم كردن يعني دوبار، جفتشون راضي بودن كه، اينم يه ماه مراقبت ميكني نهايتا ديگه، يه عمرم استفاده ميكني

عمل بيني كه خدايي ارزششو داره خدا دكتراي زيبايي رو خير بده 😬

سخت تز از عمل بینی ه؟

من بینیمم عمل کردم از بینی خیلی راحت تره چون محدودیت غذایی نداره من بینیمو عمل کردم تا ۱ هفته مایعات خوردم فقط.البته سر بینیمم درد نداشتم اما از سینه سخت تر بود

واي جوراب واريس ميدونم خودم بعد از يه عملم داشتم خيلي رو مخ بود، ولي اينا نداشتن

خیلی اعتماد بنفسم پایینه...از طرفی ام هیجا نمیرم نه استخر نه مهمونی 

ی جوری نگام میکنن

اصلا ندارم

مثل پسرا  

میخاستم شهریور عمل کنم

من مطب نتونستم وقت بگیرم رفت بیمارستان لاله از ۱۱ صبح تا ۶ نشستم ویزیتم کرد و برای هفته بعدش یه برگه داد که باهاش برم مطب و دو هفته بعدش تاریخ عمل گذاشتیم ۳ هفته طول کشید کلا اما خودمن خیلی پیگیر بودم

خیلی اعتماد بنفسم پایینه...از طرفی ام هیجا نمیرم نه استخر نه مهمونی  ی جوری نگام میکنن اصلا ن ...

ميدونم اينا هم ٦٠ /٦٥ بودن ولي ناجور چون رژيمم گرفته بودن وزن كم كرده بودن ديگه پوست خالي مونده بود