2789
عنوان

ختنه

866 بازدید | 40 پست

بچه ها بدجوری گیر افتادم . تا الان که بچم حدودا 2 سالش میشه خانواده شوهرم و به تبعشون شوهرم نذاشتن ختنه کنیم . الان که راضی شدن همه جا میگه بیهوشی دکترایی هم که میگن بی حسی شوهرم میگه پرستارا دست و پای بچه رو میگیرن نیم ساعت میخواد گریه کنه . کسی می دونه جایی که بدون بی هوشی ختنه می کنن بچه رو چطور مدیریت میکنن ؟ نمیخوام بچم بیهوش شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دست وپاشو باید گرفت دیگه والا دست وپا میزنه چه نوزاد چه دوساله بچه من ۲۱روزگی ختنه شد پرستار دست وپاشو گرفته بود نیم ساعت جیغ زد بمیرم براش چه روزی بود واقعا 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

پسر یکی از دوستامو سه چار سالگی ختنه کردن .. بدون بیهوشی . بچه تا چن ماه لکنت داشت و قیچی میدید گریه میکرد

چون متوجه میشه خیلی میترسه .. گریه کردنش ب کنار

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عزیزم هیچ راهی جز این بدون بیهوشی نیست

چیزی که دوست داره براش بخرین بعد ختنه بده بهش اسباب بازی و خوردنی اینا

از شب تا صبح هم باید حواستو بدی غلط نزنه خودتو شوهرت باید شیفت بدین

بی خیال باش تا کامروا باشی

بچه باید به وزن ۴ کیلو که رسید ببری ختنه کنی چون اون موقع عصباش هم خوب کار نمیکنه درد کمتری میکشه الان به مراتب کار سخت تره و دردش بیشتر 

هرچقدرم اطرافیان بگن باید مادر آگاه باشه 😏

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
پسر یکی از دوستامو سه چار سالگی ختنه کردن .. بدون بیهوشی . بچه تا چن ماه لکنت داشت و قیچی میدید گریه ...

بله درسته 

خیلی رو روانشون تاثیر میذاره

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

شاید بیهوشی بهتر باشه . چون ضربه ی کمتری به روحیه ی بچه میخوره . خیلی وحشتناکه که پرستارا بیان و دست و پای بچه رو بگیرن . واقعا بچه شخصیتش له میشه . نگین بچه م 2 سالشه و نمی فهمه . اتفاقا خیلی خوب می فهمه .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها