پسرمن دوسالشه،دیروز رفتم ازمایش دادم فهمیدم باردارم با اینکه ناخواسته بوده ولی قبولش کردم، بگین دوتابچه داشتن چجوریه، وکیامث من فاصله سنی بچه هاشون تقریبا سه ساله
نظر روانشناسا اینه که فاصله سنی بین بچهها بین ۳ تا ۵ سال باشه بهتره.پسرم الان دو سال و دو ماهشه و من امروز فهمیدم دومی رو باردارم،از خوشحالی تو پوست خودم نمگنجم. با هم دوست میشن و با هم بزرگ میشن.خدا رو شکر
بگه های جاریم حدودا دو سه سال تفاوت سنی دارن خییلی بده همش دعوا میکنن اینکه میگن بچه همبازی پیدا میکنه و این حرفا همش دروغ محضه والا دعواهاشون بیشتره کثیف کاریاشون و...
دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکهی شکستهای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
بگه های جاریم حدودا دو سه سال تفاوت سنی دارن خییلی بده همش دعوا میکنن اینکه میگن بچه همبازی پیدا میک ...
والا بچههای جاری منم تفاوت سنیشون ۶_۷ ساله.همش کوچیکه بزرگه رو میزنه و زور میگه،قلدر شده،بزرگه هم بخاطر اینکه بزرگتره، شده قربانی این.رفتاراشونم به هم نمیخوره،اون کوچیکه یه بازیایی میخواد که بزرگه نمیپسنده.یکی دیگه از فامیلامون هم دو تا دختر داره با همین تفاوت سن،همش در حال دعوان.دعوای دو تا همسن خیلی قابل تحملتره،بخشی از روند بزرگ شدنشونه.