2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

373 بازدید | 53 پست

سلام خانما شبتون بخیر...من تقریبا ۵ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۲ساله دارم...از اوایل ازدواج گاهی بحث هایی با شوهرم داشتم ولی سطحی بود و حل میشد بعد به دنیا اومدن دخترم من افسردگی گرفتم حالم خیلی بد بود و خانواده همسرم بنا به دلایلی دو هفته یا سه هفته بکوب میومدن خونه ما و من با وجود بچه کوچیک باید پذیرایی میکردم و اینجا بزرگترین دعوای زندگی ما شکل گرفت که باعث شد بین خانواده من و همسرم کدورت ایجاد بشه و هنوز برطرف نشده ولی شوهرم رفتارش با من خوب بود ولی الان چند وقته خیلی بی اعصابه...دیر میاد خونه بیشتر وقتا تو گوشیه...یادم نمیاد آخرین بار کی بغلم کرده بهم گفته دوسم داره...امشب به معنای واقعی کلمه خورد شدم وقتی بعد ابراز ناراحتیم بازم بهم بی توجهی کرد...بهش گفتم من زنم نباید یکم ناز منو بکشی منو بغل کنی؟گفت الان نمیتونم بعلت کنم دلم نمیخواد و بزار بخوابم😭خانما من دارم دق میکنم...احساس میکنم کلن از زندگیمون زده شده اصلا به من توجه نمیکنه اصلا براش مهم نیستم ...من قبول دارم اشتباهاتی مرتکب شدم ولی این حقم نیست...😭😭😭تروخدا بگید من چیکار کنم؟کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما خیلی پیگیر توجه نشو

یه مدت کلا فراموشش کنید

اینجا حق باشماست و همسرتون باید درکتون کنه

وقتتونو کامل پر کنید ورزش یادگیری مهارت وقت گذروندن با بچه و به خودتونم برسید

اگه همش دنبال توجه ایشون باشین ایشون همش میخوان کاری کنن که شما رو اذیت کنن یا بسوزونن

تو گوشی چیه؟خنده شوخی سرگرمی و زندگیای فان .

سبک زندگیتو تغییر بده.بیشتر ب خودت برس .ببین تفریح مورد علاقش چیه تدارک ببین.پارک سینما پیاده روی یا هرچی ،غر نزن محبت کن لوندی کن .گاهی بچه رو چند ساعت بذار پیش مادری کسی ،چند ساعت تنها باهج وقت بگذرونید مثل قدیما .

متاسفانه بعضی روابط بعد از اومدن بچه سرد میشه چون خواه ناخواه توجه ها ب سمت بچه معطوف میشه .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزم دلخوری های بینتون حالت فرسایشی پیداکرده،داره بینتون فاصله های عمیق میندازه،یهو به خودت میای که دیگه دیر شده،اشتباه بزرگت این بود که پای خانواده ها رو وسط کشیدی،اما الانم هنوز دیر نشده،بشین باهاش صحبت کن ولی نه اینجوری با گلایه...خودت پیشقدم شو واسه رابطه...بذار بهت حس نزدیکی کنه،این سردی بینتون آب شه