2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردرد نشانه پریودته

چرا بی بی‌ نمی ذاری؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

نه اصن هیچ ربطی نداره...

فقط میگن اونایی ک میگرن دارن، تو دوران بارداری سردرداشون بیشتر و شدیدتر میشه. ولی از علائم بارداری نیست.

ضمناً سردرد ناحیه پیشونی  میگرن نیست. ی سردرد معمولی از بی خوابیه.  میگرن دردهای نقطه ای هست ک توی مغز و بصورت نبض دار احساس میشه.

بی بی گذاشتم که این ور اونور ش میکنم یه خط سفید دیدم دیروز عصر دیگه فردا وقت میتونم برم آز بدم  ...

نرو از بده

خط‌سفید که مثبت نیس

بی‌خودی استرس‌‌میکشی و هزینه میکنی آخرشم منفی‌ میشه‌ خیلی بده

بذار مثبت شه بی‌ بی بعد

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
نرو از بده خط‌سفید که مثبت نیس بی‌خودی استرس‌‌میکشی و هزینه میکنی آخرشم منفی‌ میشه‌ خیلی بده ...

میدونم مثبت نیست، دیگه. دکترم گفته اگه تا 30پریود نشدی برو آز بده، از این دو دلی بهتره 

آخه من اصلا سابقه سر درد نداشتم تو نت سرچ کردم از علائم بارداری بوده بخاطر غلیظ شدن خون  گفتم ...

خوب عزیز منم تو اقدام

دردای که قبلا نداشتم اومد سراغم.هرماه یه اتفاق تازه میافته

انشا... بزودی بیایی تاپیک بارداریتو برنی