2777
2789
من 3 سال باهاش زندگی کردم مجبور بودم تا خونه خریدم رفتم خونه تمیز و و شی کم از دستش خلاص شدم بیچاره ...

اصلا هیچی چاره سازش نیست.خونه ماهم کاشی و اصلا شکافی چیزی نداره

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دانيال شيردادم خوابيد خواستم ازتخت بيام پايين برم توپذيرايي پيش شوهرم كه يهو وسط اتاق يه مارمولك ريز ديدم ژست گرفته بود نگام ميكرد يهوزبونم بنداومد فقط گفتم مهدي مارمولك بخدا مارمولك بعد نشستم روتخت شوهرم وارد صحنه شد مارمولك بدو شوهربدو منم هي ميگم مرگ من بكشش كيف پول منم دستش بود اخرزد كشتش برام اب اورد خوردم يكم به خودم اومدم دانيالم ازصدام بيدارشد حالا بيا بازشيربده بخوابه خونمونورنگ كرديم چندروزي دربالكن بازمونده بود ازاونجا اومده

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
به دانيال شيردادم خوابيد خواستم ازتخت بيام پايين برم توپذيرايي پيش شوهرم كه يهو وسط اتاق يه مارمولك ...

خوشبحالت همون موقع کشتینش

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚