76marmary مدیر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 عنوان جغدا😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 140 پست دستا بالاااا😏 1397/05/01 | 04:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگندbf عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 144 خواهش میکنم عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤ من کم کم برم بخوابم، هر موقع کمک خواستی میتونی روم حساب کنی آ ... برو بخواب عچقم فدایی داری شبت اروم خوشگلم❤❤❤😘😘 خدایا ارامشی عطا فرما ک نزنم دهن یه سری از بنده هاتو سرویس کنم ...آمین
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 اشتباه کردی انداختی اون بچه چه گناهی داشت مگه چندسالته؟کارخونه هم یادمیگیری البته قبلش به شو ... جنين ٣هفتش بودو خودمم ٢٢سالمه همسرم نميدونه خودم انداختم فكر ميكنه مشكل داشته افتادهميگه هركارى بگى ميكنم حتى پرستار ميگيرم براش به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 جنين ٣هفتش بود و خودمم ٢٢سالمه همسرم نميدونه خودم انداختم فكر ميكنه مشكل داشته افتاده ميگه ... خب من ۲۱سالمه ولی ۱۰ماهه اقدامم...خیلی کار بدی کردی اون شوهرته و بابای اون بچه بود بایدمگفتی و گناه کردیاگه اون دلش میخواد بیار معطلش نکن هرچی بگذره بدتره
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 خب من ۲۱سالمه ولی ۱۰ماهه اقدامم...خیلی کار بدی کردی اون شوهرته و بابای اون بچه بود بایدمگفتی و گناه ... اخه بزرگ ترين دليلم اين بود تو عقدم واسه همسن نتونستم نگه دارمواقعااا ولى زوده ٢ ماه بعد عروسى اخه به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28055 برو بخواب عچقم فدایی داری شبت اروم خوشگلم ❤❤❤😘😘 😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 اخه بزرگ ترين دليلم اين بود تو عقدم واسه همسن نتونستم نگه دارم واقعااا ولى زوده ٢ ماه بعد عروس ... خب عقد بودی مگه خدانکرده از غریبه حامله بودی؟شب عروسیت بچت کنارت بود...دیگه اینکارونکن خیلیا مثل من منتظر همچین لحظه ای هستیم..این شانسو از شوهرت نگیر بعدعروسی اقدام کن انشالله خبر نینیدار شدنتو ببینیم
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 خب عقد بودی مگه خدانکرده از غریبه حامله بودی؟شب عروسیت بچت کنارت بود...دیگه اینکارونکن خیلیا مثل من ... نميدونم والا كلافم كرد امشب انقدر خواهش كرد گير داده بود از الان اقدام كنيم هى گفتم الان نميشه بدنم بايد اماده باشه بعد سقط راضى شد بعد عروسى خيييلى خوبه همسرم فقط همين اين حجم از بچه دوست داشتنش و خواهشاش رو اعصااااابمه به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 نميدونم والا كلافم كرد امشب انقدر خواهش كرد گير داده بود از الان اقدام كنيم هى گفتم الان نميش ... خب قبول کردبعدعروسی دیگه مشکل چیه؟
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 خب قبول کردبعدعروسی دیگه مشکل چیه؟ ميگم زوده چون ميخوام درسمم ادامه بدم خيييلى هم به بچه علاقه ندارم خودم به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 ميگم زوده چون ميخوام درسمم ادامه بدم خيييلى هم به بچه علاقه ندارم خودم والا من نمیدونم چی بگم تصمیموباید شما دوتا بگیرید
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 والا من نمیدونم چی بگم تصمیموباید شما دوتا بگیرید زورم نميرسه فكر كنم اخرم همونى ميشه كه ميخوادالان دارم جهاز ميچينم هى ميره مياد ميگه اين اتاقو زياد پر نكنيم براى سيسمونى كه بخوايم بذاريمدوباره مياد ميگه نه نور اينجا خوب نيست واسه بچه اون اتاق اونورى رو ميذاريم😐😒😒😒😒 به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 زورم نميرسه فكر كنم اخرم همونى ميشه كه ميخواد الان دارم جهاز ميچينم هى ميره مياد ميگه اين ات ... خخخخخ ایجانم چه ذوقی...نامردیه بزنی توذوقش
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 خخخخخ ایجانم چه ذوقی...نامردیه بزنی توذوقش ذوووووووووووق داره هااااارفتيم سرويس خوابمونو بگيريم رفته يه فروشگاه ديگه تخت و كمد سيسمونى قيمت ميكنه 😐بعد با اقاهه صحبتت كه بخوايم مدل بديم بسازيم و اينا چجوريه منم همينجورى هنگ دم در وايساده بودم به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
76marmary مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1374 ذوووووووووووق داره هااااا رفتيم سرويس خوابمونو بگيريم رفته يه فروشگاه ديگه تخت و كمد سيسمونى ... دیشب نفهمیدم کی خوابم برد شرمنده....امیدوارم که ذوقشو بی جواب نزاری عزیزم
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 دیشب نفهمیدم کی خوابم برد شرمنده....امیدوارم که ذوقشو بی جواب نزاری عزیزم دشمنت شرمندهممنون عزیزم ایشالا درست بشهخدا یه نی نی سلامتم به شما بده به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4