2777
2789
عنوان

حسودیم شد

402 بازدید | 19 پست

امشب بابرادرشوهرموجاریم رفتیم بیرون تازه عروس دومادن به رابطه عشقولانشون خیلی حسودیم شدازوفتی شوهرم بدهی بالا اورده نزدیک شش ماهه یه بارم نگفت بهم دوست دارم یه کلمه باهام حرف نمیزنه نگام نمیکنه فقط جلوی بقیه فیلم بازی میکنه مگه من مقصرم ؟؟؟؟اگه پای دخترم وسط نبودخودموخلاص میکردم پدردرستوحسابی هم ندارم دلموبهش خوش کنم خدایاچراسهم من اززندگی این شدبعدشش سال اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش میگه بعد از هر سختی آسانیه

انشالله مشکلات اقتصادیتون حل میشه دوباره روابطتون هم خوب میشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

عزیزم حسودی نداره انشالله زندگی شماام خوب میشه الان همسرت توشرایط بدیه خب،بجای حسودی براشون بهتریناروبخواه ک بازتابش بیادتوزندگی خودت

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

شايد اونهاهم فيلم بازي ميكنن

ب زندگيديگران توجه نكن عزيزم تا اسوده باشي 

همراه همسرت باش تو سختيمطمين باش يادش ميمونه بيشتر تحملكن سعي كن شاد باشي تا بياد طرفت خودش ك ناراحته شمام ناراحت باشي معلومه دوري ميكنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

انشاالله مشکلاتتان حل بشه

برای مشکلت آیت الکرسی می خونم تا حل بشه و همسرت بهت عشق بورزه

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

فقط ب خاطر اینکه بهت نگفته دوست دارم میخای خودتو خلاص کنی؟

میدونم بی محبتی از جانب شوهر خیلیی سخته. ولی خب یکم درک کن همسرتو. اونم تو فشاره.

بعدشم اونا تازه عروس دومادن. اقضا میکنه ک زیاد بهم محبت کنن... 

شما هم اول ازدواج همینطوری بودین دیگه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خب شما پیشش باش الان اون تو فشاره شما باهاش صمیمی باش تحت فشار نزارش بخدا بنظرم این میتونه رابطه تونو بهتر کنه😍😍😍😍

امیدوارم جزو خوشبخت ترین آدم های جهان باشی

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

منم ب جاریم حسودیم میشه،خدا همه چی بهش داده،ازلحاظ ظاهری هیچی ازش کم ندارم ولی چیزایی ک اون تو زندگیش داره رو من ندارم،ی شوهر خیلی خوب گوش به حرف،عاشق،زرنگ ،بافرهنگ،خونه ی چندمیلیاردی،ی دختر ی پسر داره،نزدیکه مادرش زندگی میکنه همه چی داره ،اما من چی،نه خونه ن پول ن دلخوشی،شوهرم عذابم میده همه جوره،خونه مادرشوهر،مصیبت امام حسین و کشیدمو میکشم ،چرا خدا بین بنده هاش فرق میذاره اخه چرا

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم