2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دهه پنجاهیالذت زندگیوچشیین ما هافقط اداشودرمیاریم. 76.

اره ما زندگيو حس كرديم با كميته و گشت ارشاد ، ي دوست پسر ساده و داشتن اونموقع مثل اين بود بود ك خانه فساد داري دور از جون همه مون☹️

اره ما زندگيو حس كرديم با كميته و گشت ارشاد ، ي دوست پسر ساده و داشتن اونموقع مثل اين بود بود ك ...

یادتونه نوشیدنی معجون ممنوع بود  ویدیو ممنوع، تو عروسیا نوار کاست میذاشتن گاهی گیر میکرد

اینجا همه چی درهمه 
اره ما زندگيو حس كرديم با كميته و گشت ارشاد ، ي دوست پسر ساده و داشتن اونموقع مثل اين بود بود ك ...

مگه بده؟الان بلانسبت آدم خراب زیادشده خوبه مگه؟ عشقوعاشقیعونامه دادنشواتفاقی همودیدن.نه شبوروزچت کردنوپیش هم خابیدن اخرشم برچسب خراب بودنومیچسبونن روپیشونیه دختر.خدایی صداقت پاکی اونموقع  خیلیاداشتن.الان انگشت شمارپیدامیشه 

یه چیزی می دونید علیرغم همه محدودیت ها و‌کمبودها یه چیزی از این روزها بیشتر بود ....

اون روزا شوهر کم نبود دخترها کلی خواستگار داشتن مثل الان نبود دخترای خوشگل با دو‌تا لیسانس و یه فوق لیسانس و کلی ژل و‌بوتاکس عمل و شغل و درامد و‌هنر بی شوهر بمونن و‌کلی ناز پسرا رو‌بخرن

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
یه چیزی می دونید علیرغم همه محدودیت ها و‌کمبودها یه چیزی از این روزها بیشتر بود .... اون روزا شوهر ...

آره والا با همه ی  سبیلو بودنمون چقد خواستگار داشتیم واقعا

اینجا همه چی درهمه