2777
2789
عنوان

مرگ

116 بازدید | 6 پست

خانم ها ..خيلي دلم مرگ ميخواد..خسته شدم به خدا..تنها تنهام فقط دلم ميخواد بميرم ...الهي بميرم بلكه اطرافيانم قدرمو بدونن ..دعايي براي مرگ يا اينكه بلايي سرمون بياد هست؟؟فكر كنيد من به كجا رسيدم كه اين فكرو ميكنم ...ديگه برام هيچي مهم نيست..توانايي خودكشي رو هم ندارم..اينكه نميرم و برگردم سخته برام

نميشه عزيزم چند ساله التماس ميكنم بميرم نميشه بيخيال شو

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔میفهممت عزیزدلم

ولی با مرگ چیزی حل نمیشه 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم چندسال پیش همین حس شماروداشتم ،به دلائلی خیلی اززندگی سرد بودم وازته قلبم آرزوی  مرگ میکردم،یه بارباشوهرم بامونوررفتیم بیرون،وقتی سوارموتوربودم یه صدایی نیرویی چیزی نمیدونم چجوری بیانش کنم ازم پرسیددوست داری توتصادف بمیری ومن نگاهی به پسرکوچولوی ده ماهم که دستم بودکردم ومحکم گفتم نه تو تصادف نه،بعدهمون روزبرگشتنی باموتورتصادف سختی کردیم  وزخمی شدم تواون حال زاروزخمی فقط به فکربچه م بودم مدام به شوهرم میگفتم بچه م کو؟چندروزی کارم بیمارستان ودکتربودبعداون رفت که دیگه آرزوی مرگ کنم حکمت این اتفاق و نفهمیدم ولی شوک اون باعث شدقدرزندگ ی روبدونم واون یاس وناامیدیمم ازبین رفت

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین