ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
تقصیر خانواده هاس هر کاری میخوای بکنی نمیذارن آدمم همه رو نگه میداره برا خونه ی شوهر
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اینجا ایرانه اکثر دخترا میخان ازخانواده جدا شن بتونن به خواسته هاشون برسن ولی متاسفانه تو شرایط سختی گیر میکنن وگرنه اگه شرایط کشورهای خارجی رو ایران داشت مطمئنن به شوهر کردن اخرین اولویتشون میبود
هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که از دختر بودنم بدم بیاد ولی حقیقت اینه که جنس مونث تو ایران خییییلی بدبخته
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
نه انصافا یه بنده خدایی میشناسم نداشته های خونه باباش رو داره خونه همسرش به قرض و وام جبران می ...
آره آره اونا عقده دارن خونه ی باباشون نون نداشتن بخورن از شوهره انتطارای ماورایی دارن
تقصیر خانواده ها و فرهنگ غلطه که ارزش زنو درک نکردن وقتی خود خانواده به دختری که شوهر نکنه میگن رو دستشون مونده ترشیده😑😑😑😒... واقعا چ توقعی میخوایم داشته باشیم..
آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که از دختر بودنم بدم بیاد ولی حقیقت اینه که جنس مونث تو ایران خییییلی بد ...
اینجا ایرانه وازقدیم همین بوده وهست ب امید اون روزی که همه دخترا مثل پسرا به اون درجه ای برسن که بتونن توخونه پدرشون دنبال آرزوها وخواسته هاشون برنو برسن نه اینکه به خاطر خواسته هاشون تن به ازدواج بدن
خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹