2777
2789

مال شكسپير نيس😊

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

تقصیر خانواده هاس هر کاری میخوای بکنی نمیذارن آدمم همه رو نگه میداره برا خونه ی شوهر

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تقصیر خانواده هاس هر کاری میخوای بکنی نمیذارن آدمم همه رو نگه میداره برا خونه ی شوهر

نه انصافا  یه بنده خدایی میشناسم نداشته های خونه باباش رو داره خونه همسرش به قرض و وام جبران میکنه.تا مطلب رو دیدم ناخودآگاه یادش افتادم

اره جالبم اینه میری خونه شوهر شوهره میگه اینجا خونه بابات نیس هرکاری دلت بخواد بکنی😐😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

اینجا ایرانه اکثر دخترا میخان ازخانواده جدا شن بتونن به خواسته هاشون برسن ولی متاسفانه تو شرایط سختی گیر میکنن وگرنه اگه شرایط کشورهای خارجی رو ایران داشت مطمئنن به شوهر کردن اخرین اولویتشون میبود

اره جالبم اینه میری خونه شوهر شوهره میگه اینجا خونه بابات نیس هرکاری دلت بخواد بکنی😐😂

هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که از دختر بودنم بدم بیاد ولی حقیقت اینه که جنس مونث تو ایران خییییلی بدبخته

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
نه انصافا  یه بنده خدایی میشناسم نداشته های خونه باباش رو داره خونه همسرش به قرض و وام جبران می ...

آره آره اونا عقده دارن خونه ی باباشون نون نداشتن بخورن از شوهره انتطارای ماورایی دارن

تقصیر خانواده ها و فرهنگ غلطه که ارزش زنو درک نکردن وقتی خود خانواده به دختری که شوهر نکنه میگن رو دستشون مونده ترشیده😑😑😑😒... واقعا چ توقعی میخوایم داشته باشیم.. 

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
تقصیر خانواده ها و فرهنگ غلطه که ارزش زنو درک نکردن وقتی خود خانواده به دختری که شوهر نکنه میگن رو د ...

در ضمن من خودم مجردم به خداا از خدا خیلی چیزا خواستم الا شوهر😕😕😕.

این در مورد همه صدق نمیکنه.

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که از دختر بودنم بدم بیاد ولی حقیقت اینه که جنس مونث تو ایران خییییلی بد ...

اینجا ایرانه وازقدیم همین بوده وهست ب امید اون روزی که همه دخترا مثل پسرا به اون درجه ای برسن که بتونن توخونه پدرشون دنبال آرزوها وخواسته هاشون برنو برسن نه اینکه به خاطر خواسته هاشون تن به ازدواج بدن 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
2790
2778
2791
2779
2792