2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سراغ ورد و طلسم رفتن ینی نا امیدی از خدا و نا امیدی از خدا گناه کبیره س پس نه اعتقاد ندارم

میدونم عزیزم 

ولی کسی همه شرلیطش خوب باشه یهو خراب بشه سر چیزای الکی ن ی بار چندین بار و چند سال 

تو کار و مال و اردواج و رابطه اش با بقیه و... 

حتی تو خونش وسیله ای هم پیدا کنه عجیب غرییییب 

متاسفانه هست و این روزها به علت حسادت کینه و زخم زدن زیاد استفاده میشه برگشتیم به دوره حضرت سلیمان و ...

متاسفانه 

حالا اون بنده خدا باید چکار کنه 

قران میخونه ولی بازم کارش بستس

میگن اگ کسی دعاو طلسمتون کرد فقط بگید خدایا واگذار کردیم بخودت اخ هرچیم دعاو طلسم کنن باطل میشه اخ ...

خدا خیلی کریم و مهربووونه 

اون بنده خدا خیلی ایمانش قویه ولی بازم ادم میترسه 

سحر و جادو طلسم اسم شونه

نه دعا!!

دعا اسمش نزارید!

درگیر این باتلاق هم نشید که مثل اهن ربا غرق تون میکنه

اگه تو زندگی شخصی با گناه و کفر بخدا و..

جن دخالت کنه در زندگی تون ، قران مرهم این زخمه..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
میدونم عزیزم  ولی کسی همه شرلیطش خوب باشه یهو خراب بشه سر چیزای الکی ن ی بار چندین بار و چند س ...

تا به چیزی اعتقاد نداشته باشی نمیتونه روت اثر کنه این چیزا اگه خوب بود که دعا نویسا پولدار و موفق و خوشبخت بودن نه دعا نویس

متاسفانه عمه من هم تو این چند ساله خیلی به مشکل خورده. حالا این عمه بیچاره من تو شمال یک ویلا داشت که به همه فامیل میداد که استفاده کنند، همین پارسال تو این ویلا زیر یک تخت بزرگ که تو یک اتاقه که رختخوابها روشه، یک آفتابه مسی پیدا کردیم که روش یک سوره قرآن نوشته شده. که تو اینترنت که خوندم نوشته بود که میتونه این آیه برای ایجاد مشکل برای دیگران استفاده بشه.