2777
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 32 پست
متاسفانه  حالا اون بنده خدا باید چکار کنه  قران میخونه ولی بازم کارش بستس

قران خوندن که بی هدف فایده نداره..

اگه چهل روز مصمم ختوم انجام بده..

مثل سوره جن،فلق و ناس 

نماز اول وقت.

حتما دور میشه

اگه هم شخصی فک‌ میکنه این مشکل داره 

یقینا نود درصد این طلسم نویس ها الکیه

درصد کمی هستند که علم اوفاق و علم جفر و علم اعداد میدونند که این بخش رحمانی هست

پیدا کردنشون کار راحتی نیست

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

بله من برای خودم و آشناهام پیش اومده . متاسفانه نزدیک ترین افرادی که حتی فکرشو نمیکنی برات طلسم میگیرن و خودت هم نمیتونی جلوشو بگیری حتما باید فردی آشنا به این علم پیدا کنی کمکت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا به چیزی اعتقاد نداشته باشی نمیتونه روت اثر کنه این چیزا اگه خوب بود که دعا نویسا پولدار و موفق و ...

اونایی که واقعا جادو و طلسم یاد ذارند

دلیل اینکه پولدار نیستند 

اولا اینکه با موکل شیطانی قرارداد بسته میشه و قید باید بکنند در مورد منفعت شخصی نباید استفاده کنند 

و گرنه حکم مرگشون صادر میکنند..

و جادوگر ها دنبال قدرت های دگه اند نه پول

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
عجب ...

بله شما وقتی مراجعه کنید بهشون از روح و انرژی شما قدرت میگیرند 

کارهای بزرگی انجام بدند..

این مثلی که میزنند اگه اینا کاری میتونستند بکنند برای خودشون میکردند 

به دلیل نداشتن اگاهی افراد که هدف اینا یک مسایل دگه ست

بله شما وقتی مراجعه کنید بهشون از روح و انرژی شما قدرت میگیرند  کارهای بزرگی انجام بدند.. این ...

برای مقابله باهاشون باید چکار گرد 

یکی هست مدام مشکل داره گفتن بسته شده ولی بازم هرکار میکنه به مشکل مبخوره باز 

نماز و قران سر وقتش هم پابرجاست حجابش و ایمانش هم همین طور 

یهو سقوط کرد تو همه چیز زندگیش 

میدونم عزیزم  ولی کسی همه شرلیطش خوب باشه یهو خراب بشه سر چیزای الکی ن ی بار چندین بار و چند س ...

ما اینجوری شدیم دقیقا . بعد از یه نفر که وا د بود سوال کردیم تاریخ دقیقش رو گفت از کی و درست هم گفت و چیزی که مارو شگفت زده کرد تعداد طلسما بود اونم همه از طرف یک نفر. گفت هشتاد تا طلسم در طول هفت سال و چند ماه. ولی فقط میگه و باطل نمی کنه چون باطل کردنشون هم موقته . گفت همین که فهمیدید باطل میشن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

[QUOTE=64811205]شمارشو داری؟؟ خیلی شرلیط بدیه 

نه.

ما هم از طریق یه نفر پرسیدیم.

درخواست دوستی بده تا بگم چکار کن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

ببینید این حرفها که میزنم براساس تحقیقات شخصی خودم و افراد گوناگون که باهاشون صحبت کردم..جامعیت شو توضیح میدم

افرادی همینجا بودند که گرفتار شدند بعضی ها سریع نتیجه دیدند بعضی ها هم نه

و فردی هم دیده بودم که خیلی پیگیر شدم براشون و متوجه شدم ایشون خودشون راهی باز کرده و بشدت سنگین بود و کلیدی براش نبود در حال حاضر..

مثالی بود که ایمان بخدا خیلی مهمه..و کنجکاوی نکردند..

۱- گناه کبیره بشدت اثر جادو زیاد میکنه..و جن ارتباط نزدیک میگیره 

۲- اعتقاد قلبی به ولایت حق تعالی و ولایت حضرت علی راه گشاست«تجربه شده»

۳- مجسمه های از قبیل گربه و سگ و عجیب غریب دگه که مخصوصاً از مالزی و هند میاد دچار انرژی های منفی هست..«دلیل خاصی داره »

۴- در بین جادو و طلسم و جن و چشم زخم اثر گذار ترین شون چشم زخم هست که از بین برنده ش و ان یکاد به تعداد معلوم باید خونده بشه..

برای طلسم و جادو و.. غسل خاصی میشه انجام داد که خیلی اثر گذاره..

اسامی پنج تن آل عبا در خونه قاب شده باشه فوق العاده خوبه..

۵- اگ علایم پرخاشگری شدیذ، بی خوابی عا، گره افتادن های بی مورذ، استرس های شبانه ، بیماری های طولانی ، عدم تمرکز و ارامش 

همه گی علایم وجود این مسایل هست..

۶- حرز امام جواد ، مطمین پیدا کنید که دست راست بسته میشه اولین راهشه..

چون اثر داره شخص با ایمان و بدون جادو اونو براتون بنوبسه..نفس حق اون فرد کامل کننده ست..مثل همون دعا کردند برای مومن گردنه..

عقیق یمن دست کردند فوق العاده ست..یا عقیق خراسان اصل..ایه و ان یکاد پشت نگین نوشته بشه بین ركاب و عقیق قرار بگیره..

فیروزه اصل نيشابور حتی کوچیکش..

اگر با همه ی این دستورات احساس سبکی و شادی صورت نگرفت

حتما فردی که به علوم غریبه تسلط داره باید رجوع بشه که از علو اوفاق و اذکار اگاه باشه..

ما اینجوری شدیم دقیقا . بعد از یه نفر که وا د بود سوال کردیم تاریخ دقیقش رو گفت از کی و درست هم گفت ...

اگه شما شماره یا اطلاعاتی دارید 

در میان بزارید تا افراد خبره معرفی بشند