2777
2789
عنوان

بیوپسی بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 29650 بازدید | 54 پست

[QUOTE=72687346]من یه بار بیمارستان امام بیوپسی کردن سال 90 که 4 تا جنین شد ولی باردار نشدم سال بعدش رفتم رویان ولی ...[/QUOTE]

شما از بیوپسی جدیدا نتیجه گرفتی؟ همسرتون تو از اسپرم نداشت؟وهرمون fshو lhهمسرتون چند بود؟از هرموناش بالا بود یا پایین؟بیضه های همسر من کوچیکه و مشکل هایپر گنادروپین داره شما که تجربه دارید به نظرتون امیدی هست؟بیوپسی به بیضه کوچیک اسیب نمی زنه ؟ترخدا می شه کمک کنی و به سوالاپاسخ بدی ممنون .چون ما هم می خوایم بریم و استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=64804588]شوهر منم این مشکل رو داره و بیوپسی کردن و میکرو کردیم و خدا بهمون یه دختر ناز نازی داد[/QUOTE]

خداروشکر می شه بپرسم ببینم هرمونای همسرتون چطور بود بالا بود یا پایین؟امپول نزدن؟

شوهر منم این مشکل رو داره و بیوپسی کردن و میکرو کردیم و خدا بهمون یه دختر ناز نازی داد

سلام عزیزم شوهرمنم بیوپسی کرده تورویان.جوابشو گفتن باید حضوری بیاین.ماشیرازیم راهمون دوره جوابو نمیگن اینجوری فقط امروز ازبس پدرشوهرم اصرارکرده گفتن پذیرشش کردیم ولی خودش باید براجوابش بیاد حضوری..منم پیش اونانبودم ک دقیقا بفهمم چی گفتن...ب نظرت اگه جواب منفی بود میگفتن یا اینک میخوان بریم اونجا برا مشاوره اسپرم اهدایی؟

سلام عزیزم شوهرمنم بیوپسی کرده تورویان.جوابشو گفتن باید حضوری بیاین.ماشیرازیم راهمون دوره جوابو نمیگ ...

هرکی درگیر آزواسپرمی از هرنوعه بره فقط اردکان یزد.دکتر امیر حسین محبوبی با طب سوزنی درمان  بشه.دوس نداری باور کنی نگو تبلیغه. البته اگه همه راهها را رفته باشی بعد میای اینجا چون باور نداری و میگی تبلیغه، اما من خودم اومدم و شکر خدا دیدم و جواب گرفتم. چه بسا کسی بوده که ۱۵ سال منتظر بوده و حالا خوب شده. دوس نداری بری،نگو تبلیغه چون هنوز وقتت نشه بری و درمان بشی،باید بری حالاخالاها پیش دکترای باکلاس که نزارن دردتا بگی و فقط براشون پول بشماری و تهشم بگن برو اهدا،تو مشکلت ژنتیکیه(از بیسوادیشه نه ژنتیکش)

دوس داری برو نداشتیم نگو تبلیغه.اگه تازه فهمیدی آزواسپرمی داری شک میکنی.اما وقتی ۵ یا ۱۰ سال از عمرت رفت میفهمی کار  دکتر محبوبی که انسان کاملیه معجزس 

۰۳۵۳۲۲۴۴۴۷۴۵

به لطف خدا و طب سوزنی بی نظیر دکتر محبوبی من باردار شدم

شوهر آزواسپرم بود و حتی تو عمل بیوپسی اش هم اسپرمی نبود😭 

همه دکترای تهران میگفتن اهدایی ولی خداروشکر رفتیم اردکان و با آی وی اف که یزد پیش پروفسور افلاطونیان انجام دادم باردار شدم🥳

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

به لطف خدا و طب سوزنی بی نظیر دکتر محبوبی من باردار شدم

شوهر آزواسپرم بود و حتی تو عمل بیوپسی اش هم اسپرمی نبود😭 

همه دکترای تهران میگفتن اهدایی ولی خداروشکر رفتیم اردکان و بعد چهار ماه با آی وی اف که یزد پیش پروفسور افلاطونیان انجام دادم باردار شدم🥳

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

ما با داروهای گیاهی طب سنتی افلاطون بچه دار شدیم شمارش اینه 09179170344

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

عزیزم یه بار که واسه تشخیصی بیوپسی کردن و نمونه رو دادن به خودمون بردیم آزمایشگاه که ببینن اسپرم توش ...

سلام خانوم.امیدوارم حال خودتون و عزیزانتون خوب باشه.گلم یه سوال داشتم.دیروز همسرم میکروبیوپسی تسه انجام داد.نمونه رو دادیم آزمایشگاه.انشالله اگر اسپرم داشته باشه از همون فریز میکنن و برای کاشت جنین استفاده میکنن؟یا نه دوباره باید عمل بشه؟همسر شما دوبار عمل شد؟