2777
2789
عنوان

بیوپسی بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 29671 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE= 72687346 ]من یه بار بیمارستان امام بیوپسی کردن سال 90 که 4 تا جنین شد ولی باردار نشدم سال بع ...

سلام خانومی چخبر شما ازمیکروتسه نتیجه گرفتین ؟توروخدا راهنمایی بکنین منم تازه مشکل همسرموفهمیدم

سلام کسی جدیدا عمل بیوپسی بیضه انجام داده؟هزینش چقدره و چقدر میشه امیدوار بود؟

بله ما مهرماه انجام دادیم تقریبا ۴ونیم تومن هزینش شد براما هیچ اسپرمی پیدانشد.ولی بودن کسایی که اسپرم پیداشد براشون .اگیدت بخدا باشه

بله ما مهرماه انجام دادیم تقریبا ۴ونیم تومن هزینش شد براما هیچ اسپرمی پیدانشد.ولی بودن کسایی که اسپر ...

توکل بر خدا.انشالله خدا دامن شما رو هم سبز کنه.راستش من همزمان طب سنتی هم انجام دادیم هفت بذر و یه سری چیزای دیگه نمیدونم اینو ادامه بدم بعد برم برای عمل یا نه

بودن ازواسپرمایی که حتی بعد نتیجه منفی بیوپسی حامله شدن.من خودم به این معجزه اممیدوارم

سلام عزیزد شما تبریز هستین پیش کدوم دکتر رفتین و بیوپسی شدین ما تازه متوجه شدیم تبریز هستیم

ممنون عزیزم والا ما روبروی مطب ازمایش دادیم اونم همسرم رعایت نکرده بود و صابون استفاده کرده و شرایط نمیدونست 50 روز کلا تخلیه نشده بود و تو ازمایشگاه هم توضیح ندادن شرایط و این دکتر هم اصلا حرف نزد مثلا ازمتیش خون یا سونو بفرسته مستقیم گفت نمونه برداری شما همسرتون دلیل مشکل شون که صفر اسپرم چیه؟