2777
2789
عنوان

یعنی چی شده باز ... 😢😢😢

966 بازدید | 62 پست

شوهرم 27سالشه 

خودم 24 سالم و یه پسر دو ساله و نیمه دارم 

شوهرم دوبار سابقه خیانت داره یکیش تلفنی بوده یکیشم فهمیدم با یه مشتری اژانسه ولی نفهمیدم در چه حد بودن خدا میدونه 😔 

مشکلات مالی و گرفتاری هم زیاد داریم 

اینارو میگم که بتونین بهتر راهنماییم کنین 

سابقه خیانت و مشکلات مالی و گرفتاری حاضر ...

چندوقته شوهرم دیگه کم سراغمو میگیره کلا زنگ نمیزنه فقط اس میده شاید 2بار که خوبی 

یا اگه مریض باشم فقط اس میده بهتری خوبی ؟ همین ... باهمم بحث داریم سر مشکلات مالی و خانواده ش ... حسم میگه سرش گرمه یجا 😣 هروقت حس بدی اومده سراغم دستش رو شده 

بنظرتون رفتارش ممکنه از چی باشه ؟ 

قبلا مثلا تا ساعت 11 صبح زنگ نمیزدم پا میشدم میدیدم 3تا میس دارم ازش و اس ام اس ولی الان این منم که اس میدم و 3تا درمیون جواب میده که گاهی جوش میارم میگم مگه نمیبینی اس هامو 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چ مرگشه ک خیانت میکنه

بار اول 3شب قبل عروسی ... بار دوم فهمیدم کلا توی این 3سال زندگی با دوس دختر مجردیش بخاطر بدهکاری بهش در ارتباطه بازم خدا داند 

ازدواج تون سنتی بود با مدرن 🤔

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

با=یا

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ما کلا اس نمیدیم بهم ،در حد فلان چیز بخر روزی یکی دوبار هم سلام حالت چطوره،چی میکنی بای

مایی که اس میدادیم و الان نمیده بنظرت از چیه