2821
2789
عنوان

بستنی قیفی

686 بازدید | 23 پست
م

فرض کنید رفتید بیرون با یه آدم مهمی ،براتون بستنی قیفی می خره ؟حالا چطوری میخوریدش؟

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

مگه چند مدل خوردن بستنی قیفی داریم؟😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چند مدل خوردن بستنی قیفی داریم؟😂

یا باید لیس بزنی یا گاز ؟

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

[QUOTE=64788080]هیجان زده میشم بعد قشنگ میخورمش دیگه😐[/QUOTE. برالستنی هیجان زده میشی؟

یا باید لیس بزنی یا گاز ؟

گاز 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سخته میگم نمیخورم آب هویج بستنی موخام

. اتخاب نداری فقط قیفی از این بلندا

میتونی یه لیوان و قاشق از بستنی فروشی بگیری و با قاشق بخوری 

اگر قیفی بخرره حتمن احساس صمیمیت کرده دیگع بخور برررره حالا یا لییسس یا گاااااز😎

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
. اتخاب نداری فقط قیفی از این بلندا

اون ادم مهم چرا باید برات بستنی قیفی بخره 

خب از این ظرفیا مبخره 

اونا منو ابجیم اگه بریم با هم بیرون میخریم 

لیسم میزنیم نمیشه گاز زد که

سالها دویدمو نرسیدم 💔

😐😐😐😐 حالا تو برو بیرون ببین برات میخره  این چ سوالیه اخه  لیس میزنی دیگه ،با قاشق م ...

از تایپیک مادرشوهر که بهتره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز