_هدیه_ مدیر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 عنوان موافقین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 53 پست زنا وقتی عاشق بشن حاضرن خیلی کارا برای عشقشون بکنن؟ Dance me to the end of Love... 1397/04/31 | 11:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 38113 منم مثل اون زنه ام🙁 البته ما پنج ساله با همیم و الان عقدیم ولی دوس ندارم هی زنگبزنم اره دیگه درسته عشق هست غرورم هست.... دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 یجورایی خوشحالم ک همه چیو زود فهمیدم و تموم کردم..نزاشتم زندگیه ایندم خراب بشه..خوشحالم ک منطقی بودم ... عزیزم با همه سختیایی که داره به قول خودت خوب شد که الان تموم شد تا بعدا...امیدوارم یکی که بهترینه سر راهت قرار بگیره Dance me to the end of Love...
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18154 عزیزم با همه سختیایی که داره به قول خودت خوب شد که الان تموم شد تا بعدا... امیدوارم یکی که بهترینه ... مرسی عزیزم♥
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 فقط تو کسایی که با چند نفر سرگرمن اینجوری دیدم مدتی هم اگر باهم نباشن دوباره به هم برمیگردن هی ... 👌🏽👌🏽👌🏽من خودم دیوونه شوهرم بودم چه کارا که نکردم بگم شاخ درمیارین تا بهم رسیدیمبعد پاشو کج گذاشت عقد بودیم بخاطر شرایطی نتونستم کات کنمولی دوساله نتونستم اجازه بدم بهم دست بزنه اصلا چندشم میشههمون طور که عشقم بیش از حد بود کینه و تنفرمم تموم نمیشه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 38113 👌🏽👌🏽👌🏽 من خودم دیوونه شوهرم بودم چه کارا که نکردم بگم شاخ درمیارین تا بهم رسیدیم بعد پاشو کج ... خیانت کرد؟ دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 خیانت کرد؟ ارهبزودی تموم میشه همه چیاونم فهمید من نمیتونم کنار بیام نکه نخواما نمیشه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 38113 اره بزودی تموم میشه همه چی اونم فهمید من نمیتونم کنار بیام نکه نخواما نمیشه طلاق؟اره نمیشه با خیانت کنار اومد چقدر سخته😔خدا برا هیشکی نخوادالبته ممکنه یکی فقط یبار فریب بخوره و تا ابد سمتش هم نره ولی خب بازمنمیدونم چی بگم چون متاسفانه تنوع طلب و فریب خورده از هم قابل تشخیص نیستن دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 طلاق؟ اره نمیشه با خیانت کنار اومد چقدر سخته😔 خدا برا هیشکی نخواد البته ممکنه یکی فقط یبار فریب ... 😞خدا عاقبت هممونو بخیر کنه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
_هدیه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9630 اره بزودی تموم میشه همه چی اونم فهمید من نمیتونم کنار بیام نکه نخواما نمیشه 😔 تلاشی نمیکنه برای حفظ زندگیتون؟ Dance me to the end of Love...