2777
2789
منم مثل اون زنه ام🙁 البته ما پنج ساله با همیم و الان عقدیم ولی دوس ندارم هی زنگ‌بزنم

اره دیگه درسته عشق هست غرورم هست....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یجورایی خوشحالم ک همه چیو زود فهمیدم و تموم کردم..نزاشتم زندگیه ایندم خراب بشه..خوشحالم ک منطقی بودم ...

عزیزم با همه سختیایی که داره به قول خودت خوب شد که الان تموم شد تا بعدا...

امیدوارم یکی که بهترینه سر راهت قرار بگیره

Dance me to the end of Love...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو کسایی که با چند نفر سرگرمن اینجوری دیدم  مدتی هم اگر باهم نباشن دوباره به هم برمیگردن هی ...

👌🏽👌🏽👌🏽

من خودم دیوونه شوهرم بودم چه کارا که نکردم بگم شاخ درمیارین تا بهم رسیدیم

بعد پاشو کج گذاشت 

عقد بودیم بخاطر شرایطی نتونستم کات کنم

ولی دوساله نتونستم اجازه بدم بهم دست بزنه اصلا چندشم میشه

همون طور که عشقم بیش از حد بود کینه و تنفرمم تموم نمیشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
👌🏽👌🏽👌🏽 من خودم دیوونه شوهرم بودم چه کارا که نکردم بگم شاخ درمیارین تا بهم رسیدیم بعد پاشو کج ...

خیانت کرد؟

خیانت کرد؟

اره

بزودی تموم میشه همه چی

اونم فهمید من نمیتونم کنار بیام نکه نخواما نمیشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اره بزودی تموم میشه همه چی اونم فهمید من نمیتونم کنار بیام نکه نخواما نمیشه

طلاق؟

اره نمیشه با خیانت کنار اومد چقدر سخته😔

خدا برا هیشکی نخواد

البته ممکنه یکی فقط یبار فریب بخوره و تا ابد سمتش هم نره ولی خب بازم‌نمیدونم چی بگم چون متاسفانه تنوع طلب و فریب خورده از هم قابل تشخیص نیستن

طلاق؟ اره نمیشه با خیانت کنار اومد چقدر سخته😔 خدا برا هیشکی نخواد البته ممکنه یکی فقط یبار فریب ...

😞

خدا عاقبت هممونو بخیر کنه