2777
2789
من قبول ندارم برای یک دختر رشدیافته که در گذشته ترومای عاطفی نداشته یا حلش کرده و بلوغ فکری داره ...

نظرت بی نظیره و کاملا موافقم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت..منکه از هر چی عشق و عاشقیه بدم اومده. به هیچکی اعتماد نمیکنم..اینجور ک فکر میکنم،فکر نکنم بت ...

قبلا ضربه خوردین؟اخه چون ما هردومون سن پایین ازدواج کردیم برای اولین بار با جنس مخالف رابطه داشتیم خیلی با  هم مچ شدیم.الان بعد از سه سال و نیم هنوز ک هنوزع برا دیدن هم ذوق و شوق داریم

خدایا همه امیدم به توعه❤

من یکی را میشناختم با خیلی ها دوست میشد به همشون هم ابراز علاقه شدیدی میکرد جالبه چقدر توانایی داشت همه راساپورت عاطفی میکرد یبار یکیشون گفته بود زیادی زنگ میزنی اینم تو جوابش یه مطلب فرستاده بود که چون عشق واقعیم هستی و همش بفکر توام زنگت میزنم و گفته بود اگر لاشی بودم میرفتم با یکی دیگه و خیلی درگیرت نبودم و وقتم را با کس دیگه هم‌پر میکردم ....

اصلا موندم از این حجم توانایی تو ابراز عشق اونم بدروغ و اینهمه توجیه دروغ 😮

والله عاشف هیچکدوم نبود و بشدت هرزه بود

درکنارش زنی را هم‌میشناختم برای نامزدش و دوریش ساعتها گریه میکرد ولی میگفت زشته بخوام مدام زنگش بزنم ....واقعا دختر سالمی هم بود میخوام بگم ابراز علاقه زیادهمیشه نشونه عشق واقعی نیست یکی عادتشه 

چرا عزیزم؟ تجربه بد داشتی؟

اره...یکبار اعتماد کردم و....

البته خودم بهم زدم..ولی همه ی اعتمادای منو از بین برد..بعده سه سال که همه چیز تموم شده بود کاری کرد ک دیگ نتونستم باهاش بمونم

قبلا ضربه خوردین؟اخه چون ما هردومون سن پایین ازدواج کردیم برای اولین بار با جنس مخالف رابطه داشتیم خ ...

اره چند روزی میشه که کات کردیم..ما قصدمون ازدواج بود از این دوستی های الکی نبود..سه سال بود باهم بودیم..خیلیا خبر داشتن..ولی خراب کرد

یعنی وقتی بخوان احساسشون رو کنار بگذارن؟

اره

یا کلا یا واقعا عاشق یکی ای و دوسش داری یا ازش متنفری اینکه بگی هی حالا با طرف سر میکنم فک میکنم تو خانوما خیلی کم باشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
خیلی سخته میدونم.دیگ نمیشه ب کسی اعتماد کرد

یجورایی خوشحالم ک همه چیو زود فهمیدم و تموم کردم..نزاشتم زندگیه ایندم خراب بشه..خوشحالم ک منطقی بودم..خوشحالم ک تونستم با اینکه دوسش داشتم ولش کنم..

ولی خب بازم سخته دیگ..سه سال هر روزمون باهم بود

اره یا کلا یا واقعا عاشق یکی ای و دوسش داری یا ازش متنفری اینکه بگی هی حالا با طرف سر میکنم فک میکن ...

فقط تو کسایی که با چند نفر سرگرمن اینجوری دیدم  مدتی هم اگر باهم نباشن دوباره به هم برمیگردن هی میرن هی میان ....والا یه  زن حد وسط نداره یا عاشقه یا نیست نمیتونه بره و دوباره برگرده بره دیگه تمومه

من یکی را میشناختم با خیلی ها دوست میشد به همشون هم ابراز علاقه شدیدی میکرد جالبه چقدر توانایی داشت ...

منم مثل اون زنه ام🙁 البته ما پنج ساله با همیم و الان عقدیم ولی دوس ندارم هی زنگ‌بزنم

Dance me to the end of Love...