2777
2789

بلی

و وای به حال وقتی فارغ  بشن

من خودم ادمیم که تو احساسم هیچ وقت متوسط وجود نداشته

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیک قبلیم کتاب زنان زیرک و معرفی کردم،حتما بخونید

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
بلی و وای به حال وقتی فارغ  بشن من خودم ادمیم که تو احساسم هیچ وقت متوسط وجود نداشته

اره منم بشدت متنفر میشم 

حالا کار به جنس مخالف ندادم ولی با دوستانم ام اگر موردی ببینم دیگه ریشه ای قطع رابطه میکنم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من قبول ندارم

برای یک دختر رشدیافته که در گذشته ترومای عاطفی نداشته یا حلش کرده و بلوغ فکری داره، همیشه یک مهار روانی همراه با غرور وجود داره که ببینه طرف ارزش چقدر از خودگذشتگی داره. اگر لیاقت داشت ادم جونش رو هم میده ولی اگر شخص مقابل در شخصیت و احساساتش ناخالصی داشت ، به اسم عشق نمیشه هرکاری انجام داد