2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 53 پست
جای خوابمو عوض کردم نقطه ضعفشه اگه هم اعتراض کنه میگم خوب تو ازم متنفری نباید انتظار ...داشته باشی

ببین اصلا نیازی نیست براش کارهاتو توجیه کنی تا بفهمه !

دقیقا دقیقا کارهایی که تو دعوا میکنه عینا عینا انجام بده خودش میفهمه این رفتار خودشه و زشتی رفتارش واسش اشکار میشه

من با این راه حل خیلی نتیجه گرفتم

فقط یه فوت کوزه گری داره اونم آرامش داشتنه تو ارامش باید مثل خودش باشی داد و بیداد و بحث ممنوعه سعی کن یکم خودتو ازش دور کنی و اینکارارو انجام بدی میبینی که خودش طرفت میاد

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
الان42 سالشه ولی هر کسی میبینه میگه 30 سالشه 

تو نگفته بودی میدونستم

این خصوصیت مردای متکبر و خودخپاه و مغرور و بی خیال و تنوع طلبه

این حد که باعث آشفتگی ذهن و افکار و تویه و داره تو رو داغون میکنه

خودش خیلی اعصاب و روان آرومی داره و راحتم کپه مرگشو میزاره و میخوابه

چون عین خیالشونم نیست فقط دارن دیگری و نابود میکنن

تازه مطمعن باش بفکر آخرشم هست

مثلا اگه بگی جدا بشم جواب آماده داره

بگی مهریمو میگیرم تعوری و روش محکم و لز پیش تعیین شده داره

این مردا محافظه کارو زیرک و زرنگن و چون به کار و اهداف خودشون آگاهن الکی بند و آب نمیدن

برای تو مثل برج زهر مارن بعد که مثلا برن دوس دختر بگیرن.صیقه کنن.یا ازدواج دوم برای اون میشن بره

اگه میتونی بواسطه کسی بسوزونش تا قدر تو رو بیاد.یعنی یکی اجیر کن به خاک سیاه بشونتش که فکر اینکه هر گلی یه بویی داره و مال خودش اخی و برا مردم به به هست از سرش بره.

این مردا بهترین زن بساز و خوب دنیا رو تو خونه داشته باشن باز اون فاحشه هرزه رو جور دیگه تو ذهنشون بزرگ میکنن و تحسین میکنن

به همین منوال ادامه میدن تا برعکسش بهش ثابت بشه و اذیت بشه تو این مسیر

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو نگفته بودی میدونستم این خصوصیت مردای متکبر و خودخپاه و مغرور و بی خیال و تنوع طلبه این حد که با ...

دقیقا همینطوره شدیدا عصبیه وخیلی بد اخلاق فکر میکنم دلیل خوب موتدنش اینه که درجا زهرش و میریزه و خود خوری نمیکنه ولی حرفی که اون میزنه چندین روز فکر منو مشغول میکنه

دقیقا همینطوره شدیدا عصبیه وخیلی بد اخلاق فکر میکنم دلیل خوب موتدنش اینه که درجا زهرش و میریزه و خود ...

گفتم که دیگری و فقط نابود میکنن

منم شوهر اولم اینجور بود ۷سال بپاش سالها بی فایده صبر کردم و نهایت جدا شدم بسختی گذشت بعد خدا شوهرمو سر راهم گذاشت.

البته تو راه طلاقذخانوادمم رهام کردن ولی شوهرم بانی آشتی مجدد شد.

گفتم که دیگری و فقط نابود میکنن منم شوهر اولم اینجور بود ۷سال بپاش سالها بی فایده صبر کردم و نهایت ...

بچه هم داشتی جدا شدی؟اخه مشکل من تو جدایی فقط بچه هامن .ببرمشون خیلی واسه م مسئولیته نبرمم دختر از لحاظ روحی داغون میشه 

بچه هم داشتی جدا شدی؟اخه مشکل من تو جدایی فقط بچه هامن .ببرمشون خیلی واسه م مسئولیته نبرمم دختر از ل ...

نه با اینکه طبیعی جلوگیری داشتیم باز قرص میخوردم بهش اعتماد ندلشتم.

بچه دار نشدم.

اگه جدا شی بچه هاتو بگیری اون راحت تر میتونه بره پی عیاشی و خوش گذرونی

بعد جدایی حق دیدن و داری و میتونی چند روز بچه هاتو تو نگه داری هر سری

اگه بخوای احساسی تصکیم بگیری پس بمون باهاش زندگی کن و چشاتو رو رفتاراش ببند و اعتراض هم نکن

با خودت باید بشینی دو دوتا چهار تا کنی.

نه با اینکه طبیعی جلوگیری داشتیم باز قرص میخوردم بهش اعتماد ندلشتم. بچه دار نشدم. اگه جدا شی بچه ه ...

رژینا جان تصمیمم و گرفتم بچه هارو برداشتم اومدم خونه ی مامانم نمیدونم کارم درست بود یانه ولی تو راه بهش گفتم میخوام جدا شم گفتم هر وقت شرایطت رو درست کردی بیا بچه هارو ببر پیش خودت من نمیتونم مسئولیتشونو قبول کنم حالا به نظرت چیکار کنم میخوام اولین فرصت مهرمو اجرا بذارم

هیچکس مثل زن پسردایی من زرنگ نبود پسر دایی من اخلاقش تند بود وعصبی زنش صبور و اروم هیچی دیگه دوسال پیش عید با خوشی و بدون دلخوری میان سرزنی خونه داییم زنه تمام وسایل از قبیل طلا و پولاشم با خودش اورده بود بعدش به بهونه عید دیدنی میره خونه باباش ی چند روز که میگذره زنگ میزنه به برادر شوهرش میگه بیا بچها رو ببر من دیگه برنمیگردم خلاصه تمام فامیل رفتن وساطت کن خانومه برنگشت حتی پسر داییم رفت به پای زنش افتاد گفت برگرد زنه گفت نه دیگه ده سال سوختم و ساختم دیگه نمیام با و جود اینکه خودش رفته بود قهر و چقدر پسرداییم ابراز پشیمونی کرد زنه مهریشو گذاشت اجرا کلی پسر داییمو جزوند نفقشم گرفت و میخاد جدا شه 

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین

طلاق گرفتنم الکی نیست باید بدونی چیکار کنی و چطوری بری از خونه شوهرت که معذرت میخام به غلط کردن بیوفته همینجوری رفتن فایده نداره

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین