2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 53 پست
32

واقع یه فکر اساسی بکنید، مگه چند سال دیگه میتونید این حس رو تحمل کنید، که از شما به خاطر خیانتی که بهتون شده، متنفر باشه؟؟؟؟ یا با مشاوره حلش کنید یا راه دیگه، بچه هایی که در الن محیط پر از نفرت بزرگ‌بشن در بزرگسالی خیلی از نظر روحی آسیب پذیر خواهند بود

... و من به تو ایمان دارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه راه کار بدی؟

دو تا راه :

یکی برو تو اینترنت سرچ کن راجب همین موضوع

دومی اگه اعتقاد داری به قانون جذب امتحانش کن

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

من نمیفهمم این مردا چه جور موجوداتین؟ اگه محل نذاری و خودتو بگیری باهات بد میشن میرن دنبال یکی که بهشون محبت کنه اگه تحویل بگیری و خودتو وقفشون کنی بازم میرن و باهات بد میشن

خدایا راضیم به رضای تو

این جور مرداذیه زن میگیرن و بواسطه حمایت و عشق و احساسات زن پیشرفت میکنن

با کم اهمیتی بی محلی پیرش میکنن ولی در عین حال تنوع طلبی و خوش گذرونیشونم دارن.

چرا تحمل کنی مهرتو بگیر جدا شو

زنا سنشون بالا میره از جذابیت میافتن مردا برعکسن سنشون بالا میره جذابتر میشن

پس رو این مرد تو دوران مریضی و پیری حساب نکن

به مرد وفا نیومده

حالا خود دانی بسوزی و بسازی و

یا زندگی نویی آغاز کنی

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

ببخشید اینو میگم ولی بعضی اوقات بعضی خانمها از بس که خودشون رو پایین میارن پیش شوهرشون ضربه میخورن این تعریفی نیس که بگی لباسمو خودم میدوزم اگه قصدت قناعته  اگه میخای مانتو بدوزی واسه خودت که نشون بدی هنرمندی کار خوبی میکنی  بعد یه چیییییز خیلی مهم مشکله یکی از نزدیکای ما همین بود خانمه واسه هر کار کوچیکی از شوهرش نظر میخاس و میخاست همه چیز طبق سلیقه ی شوهره باشه شوهره هم هر جا میرسید میگف اون هیجی بلد نیس من باید حتی واسه بچه داری بکم چه بکن چه نکن زنه هم اعتماد بنفسش از بین رفته بود هی فک میکرد کارش اشتباس و بیشتر میپرسید در نهایت زنه کاملا خودشو بی ارزش کرد و شوهرش بلایی نبود که سرش نیورد 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
درسته ولی فکر میکنم کار از کار گذشته اخه الان افسار زندگی  کلا دستشه هر کاری بخوام بکنم باید اج ...

راه حلش خیلی آسونه

درست مثل خودش رفتار کن نتیجه اش رو میبینی و برام دعا میکنی... حالا میبینی.... امتحان کن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
گفتم که یکسال هم قهر باشم واسه اشتی پیش قدم نمیشه 

وقتی قهری خودتو ناراحت نشون نده زنگ بزن با مامانت خوش و بش کن با بچهات بگو بخند حتی با خانواده شوهرتم عادی باش بزار فکر نکنه با تو قهر میکنه تورو بیچاره میکنه

مردا زن های با اعتماد ب نفس بالارو بیشتر میپسندن عزیزم

روانشناسا میگن حتی از همسرتون نپرسین 

دوسم داری؟ چقد دوسم داری؟

بجاش بگین میدونم که خیلی دوسم داری😊

وقتی بپرسین دوسم داری  کم کم ب خودش میگه واقعا دوسش دارم؟ خودشم شک میکنه ک دوستون داره یا ن

اونوق شما صاف صاف نگاه کردی تو چشمش و گفتی میدونم ازم متنفری😦

شخصیت خودتو نابود کردی ک اخه

راه حلش خیلی آسونه درست مثل خودش رفتار کن نتیجه اش رو میبینی و برام دعا میکنی... حالا میبینی.... ام ...

جای خوابمو عوض کردم نقطه ضعفشه اگه هم اعتراض کنه میگم خوب تو ازم متنفری نباید انتظار ...داشته باشی

مردا زن های با اعتماد ب نفس بالارو بیشتر میپسندن عزیزم روانشناسا میگن حتی از همسرتون نپرسین  ...

واااااای من همیشه خودمو واسه شوهرم لوس میکنم میپرسم دوسم داری ؟؟؟؟ 

چه اشتباهی کردم تا حالا 

مرسی عزیزم دیگه میپرسم میدونم که دوسم داری 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲