2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍😍😍

115 بازدید | 10 پست

آی ام متولد77 امروزتولد20سالگیمه😉😉 امروز تنهام آرزوم اینه واسه همه ی بانوهای کشورم که آرزوی داشتن نی نی به دلشون نمونه 😇

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

تولدت مبارککککک عزیزم ایشالا صد ساله بشی گلم و امیدوارم بهترین و شاد ترین لحظات رو تو زندگیت تجربه کنی 😘😘😘😘😘

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد تولد تولدت مبارک🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂 

اشک شادی شمعو نگاه کن‌که واست میچکه چیکه چیکه 😄😄😄

کام همه رو بیا شیرین کن بیا کیک رو ببر تیکه تیکه😋😋😋😋

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
دختر كه رسيد به ٢٠ بايد به حالش گريست😂😉😉😉 شوخي كردمااا تولدت مبارك  هپي مپي باشه😘😍💋❤️ ...

من این پیشی تو پروفایلتو خام خام میخورممممممم😍😍😍

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

تولدت مبارک باشه عزیزم، ایشالا شما هم نی نی دار بشی به زودی ، منم فردا تولدمه ، همسرم ۲۴ اردیبهشت تولدش بود ، سن جنین در غربالگری نشون میده که همون شبی که شب تولد همسرم رابطه داشتیم باردار شدم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

تولدت مبارک عزیزم....😍😍

من همسن تو بودم انقد همه چیز داشتم ولی همش حس میکردم حقم بیشتر ازینه

الان فک میکنم چقد خوشبخت بودمو نمیدونسم😁😁

تا میتونی استفاده کن از اوقاتت

مبارکه عزیزم 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !