2777
2789
عنوان

کلااافه ام

266 بازدید | 32 پست

فکرم مشغوله هم از نظر جسمی خسته ام هم روحی ولی خوابم نمیره ک حداقل واسه چند ساعت دور شم از این همههههه فکرو خیال کلافه ام میام تو گوشی هی از اینستا میرم تل گرام از تل گرام نی نی سایت نمیدونم دنبال چی میگردم حتی حوصله ندارم بخونم ببینم چیه چیکار کنم هرشب کارم شده این

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نیز هم وگرن ک این وقت شب اینجا نبودبم ☹ مشکلت جیه گلم

چند روز دیگه عروسیمه هنوز هیچیم جور نیس دست تنهام موندم با ی دنیااااا کار ی دنیاااا فکرو خیال هیچ کاریم پیش نمیره همه چیم به بن بست میخوره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

برا خودت يكاري بكن اگه حتي وضعت بدتر بشه هيچكس نمياد بگه لطفا افتخار بده و بزار من براي بهتر شدنت كاري بكنم!تنبلي تنبل!تنبليتو قبول كن ،باهاش كنار بيا ،ببوسش،برا خودت يكاري بكن

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
چند روز دیگه عروسیمه هنوز هیچیم جور نیس دست تنهام موندم با ی دنیااااا کار ی دنیاااا فکرو خیال هیچ کا ...

مشکل مالی داری؟ یا کمک نداری و سرت شلوغه؟

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
برا خودت يكاري بكن اگه حتي وضعت بدتر بشه هيچكس نمياد بگه لطفا افتخار بده و بزار من براي بهتر شدنت كا ...

نفهمیدم منظورتو عزیزم برای چی تنبل

چند روز دیگه عروسیمه هنوز هیچیم جور نیس دست تنهام موندم با ی دنیااااا کار ی دنیاااا فکرو خیال هیچ کا ...

انشاالله همه چیز جور میشه عزیزم

بین من و خدا هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم باهم حل کنیم (:
مشکل مالی داری؟ یا کمک نداری و سرت شلوغه؟

ن مشکل مالی ندارم وسایلایی که سفارش دادیم هییییچکدوم اماده نیس همه امروز و فردا میکنن هیچ ذوقی ندارم برم تو خونم چون وقتی برم با خونه خالی و به هم ریخته رو ب رو شم بدتر غم دنیا میگیرتم 

براي اينكه به خودت كمك نمي كني 

من نميدونم توي چه شرايطي هستي 

اول توصيه مي كنم براي حل مشكلاتت حالا چه بيروني و چه دروني چله زيارت عاشوراي اقاي حق شناس رو بخون و معجزه رو ببين 

دوم ميگم روي خودت كار كن ندار اوضاعت از نظر فكري داغون تر بشه،با كمك روانشناس و مطالعه و تمرين و پشتكار خودتو قوي كن وقتي هنوز نتونستي مشكلو شكست بدي.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟