2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 52 پست
آخه شما میپرسی کی باید قطع کنم منم گفتم از پزشک باید پرسید

من نپرسیدم کی باید قطع کنم گفتم کسی اگر قطع گرده اسپرینشو(چون قبل عمل جراحی باید باید باید اسپرین قطع بشه وگرنه باعث خونریزی میشه)گفتم اگه کسی هست ک اسپرین مصرف میکرده توی هفته چند قطع کرده و بعد حالش چجوری بوده؟؟توروخدا اول سوالارو درست بخونین بعد بیاین جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نپرسیدم کی باید قطع کنم گفتم کسی اگر قطع گرده اسپرینشو(چون قبل عمل جراحی باید باید باید اسپرین قط ...

پرسیدی چند هفته قبل عمل قطعش میکنن و همه هم جواب دادن از دکترت باید بپرسی پس شما باید توی سوال پرسیدن دقت کنی نه من

این نیز بگذرد
پرسیدی چند هفته قبل عمل قطعش میکنن و همه هم جواب دادن از دکترت باید بپرسی پس شما باید توی سوال پرسید ...

گفتم از چندهفته قبل عمل قطع میکنن؟؟ینی دکترا از چندهفته قبل عمل قطع میکنن...خانوم وقتی اطلاعاتت ضعیفه و بی اعصابی بهتره نیای تاپیک مردمو جواب بدی افرین😊

پرسیدی چند هفته قبل عمل قطعش میکنن و همه هم جواب دادن از دکترت باید بپرسی پس شما باید توی سوال پرسید ...

در ضمن من دلم میخواد هرسوالی ک بخوامم میپرسم ب کسی هیچ ربطی نداره😊ب سلامت

سلام دوستان این نکته خیلی مهمیه اگر آسپرین رو مثلا هفته ۳۶ قطع کنین و هفته ۳۸ یا ۳۹ سزارین با بی حسی کنید مشکلی پیش نمیاد ولی اگر مدت زمان کمتر هست باید بیهوش بشید چون احتمال خونریزی جای سوزن بی حسی و خدایی نکرده ضایعه نخاعی پیش میاد

بی حسی خیلی بهتره چون کم کم دردات شروع میشن 

ولی بیهوشی یهو ب هوش میای با ی عالمه درد 

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

سلام عزیزم ،من۱۰ روزه سزارین شدم ،دوس داشتم یه تاپیک جامع در موردش بزنم هندی خوبی و بدی ش رو بگم. چون خودم خیلی درباره ش تحقیق کرده بودم 

اول اینکه ب خداست خودم بیحسی بودم واقعا هم بهتر از بیهوشی هست چون کم کم حست میره و کمی درد حس میکنی ولی بیهوشی شنیدم یهو با یه درد زیاد بیدار میشی و منگی ،این از بیحسی 

وقتی هم ک میای توی بخش کم کم دردت شروع میشه ولی کمه ،و اینو بدون ساعت ب ساعت قراره کمتر بشه من اینو‌نمیدونستم و فک میکردم تا فردا این درد باهامه ،من پمپ درد داشتم ،و ب شدت آستانه دردم پایینه ،دردم در حدی بود ک راحت بود تحملش ،سخت نبود فقط یکم حس ضعف داشتم و هی عرق میکردم ،ولی حتی یه ناله نکردم ،حدود ۴ ساعتی بود دردش رو ب کم شدن بود بعدش دیگه خیلی خیلی کمه در حد پریود ،یکم توی شکم تیر میکشه ک میگم بخاطر سرم و‌داروهای جمع کننده س رحم هست ،لحظه ای هست ‌و زود تموم میشه 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز