2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 52 پست

بعدش شب میشه میگن باید پاشی راه بری ،فقط حس سنگینی داری دردی نداری حس میکنی یه وزنه ۱۰۰ کیلویی به کمتر بستن فقط سنگین هستی اروم‌میای پایین و با کمک راه میری دستت رو بگیر روی بخیه هات دردی نداری چون قبلش شیاف گذاشتن برات بعد میری توی تخت و‌میخوابی و فردا مرخص میشی. برای من اینطور بود ک تا ۵/۶ روز جای عمل و شکمم بی حس بود مرتب شیاف میزاشتم هم،اصلا دردی نداشتم ولی عوارض بیحسی باعث شد گرفتگی کتف پیدا کنم تا ۶ روز اون فقط خیلیییی اذیتم کرد از درد گریه میکردم ،۴ طبقه رو دو بار روز سوم عمل میرفتم میومدم جای بخیه درد نداره ولی دستم درد می‌کرد لعنتی ،شنیدم بیهوشی هم از این عوارض داره. من کم حرف زدم سرمم تکون ندادم اصلا ، ب نظر من چون دارو ها جینی شدن عوارض دارن و اینکه روی ضعف حسمی طرف اثر میکنه من مثلا از کردن و کتف ضعیفه بخاطر کارم روی اون اثر داشت. یکی کمرش مشکل داره کمر درد داره یکی میگرن داره سر درد داره،ولی بازم میگم می ارزه 😜

ناخن کار نی  نی سایت 💅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستی شوند پرستار گذاشت هیچ دردی حس نکردم حتی سوزش نداشت. ب کاربردی طرف بستگی داره ،شکمم فشار ندادن فقط دو بار چک کردن نازک رو چرخشی ماساژ دادن اروم ۲ ثانیه ک ببینن خونریزی در چ حدی هست همین ،سوالی داشتی بگو

ناخن کار نی  نی سایت 💅
میشه از اول تا اخر عملاتونو برام بگین چجور گذشت؟تو اتاق عمل؟

توی اتاق عمل ،میگن برو روی تخت دراز بکش. بعد میگن بشین خم شو ب جلو تا برات بیحسی بزنن،دکتر. مهره های کمرم رو فشار میداد جاش رو پیدا کنه دردش بیشتر از سوزن بیحسی بود انگار اندازه مو بود ،زود تموم شد از آمپول هم خیلی کمممتر بود دردش ،بعد دراز میکشی جلوت پرده میزنن،ده دقیقه بعد نی نی میاد نشونت میدن ،فقط من یه لحظه استرس گرفتم نفس عمیق میکشیدم اروم و بلند  خوب شد 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
توی اتاق عمل ،میگن برو روی تخت دراز بکش. بعد میگن بشین خم شو ب جلو تا برات بیحسی بزنن،دکتر. مهره های ...

عزیزم من دوبار سزارین شدم ولی هیچی نمی دیدم چرا؟؟! 

اولی بی حسی بودم دومی بی حسی مارک‌چینی بود بیهوشم کردن 

برا دومی دردوحشتناکی داشتم وقتی به هوش اومدم 

سوال دو اینکه 

من بخاطر یکسری مسایل نمیخوام قبلش بستری بشم راهی داره ؟ 

سوال سه 

بعدعملم دلم نمیخواد تو بیمارستان بمونم افسردگی شدید دارم و خیلی کم خونی شدید دارم اشکال نداره زود بیام خونه ؟؟

عزیزم من دوبار سزارین شدم ولی هیچی نمی دیدم چرا؟؟!  اولی بی حسی بودم دومی بی حسی مارک‌چینی بود ...

منم پرده جلوم بود نمیدیدم. آوردن بچه رو‌یهم نشون دادن 

من بستری نشدم ،صبح رفتم ساعت ۷ تا شوند رو اینا ۸نیم عمل شدم 

من روزی ک عمل شدم تا ساعت ۱۱ اومدم بخش ،شبش ساعت ۱۲ راه رفتم ،صبح مرخص شدم ،لازم نیست بیشتر بمونی ک 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز