2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 52 پست
این پمپ درد چیه؟من اصلا نمیدونم😢

پمپ درد تو زمان مشخصي ك براش تعيين ميكنن يه دوز مشخصي از مسكن رو به بدنت تزريق ميكنه

من نداشتم

انقدر ك مرتب پرستارا بهم ميرسيدن اصلا دردي حس نكردم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتاق عمل خیلی خوبه.فقط موقع به هوش اومدن و جابه جا شدن تو ریکاوری یکم درد داری.بعد سز فقط موقع شیر دادن بشین در غیر این صورت فقط دراز بکش و راه برو.حتما تا چهل روز از تخت استفاده کن و رو زمین اصلا نخواب.شاید موقع پا شدن ازحالت طاق باز احساس ناتوانی بکنی که کم کم خوب میشی.منم آسپرین میخوردم تا یه هفته قبل عمل.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

ب منم آسپرین داد،ولی وقتی میخورمش دست و پام پرش میگیره و اختیار حرکتشون از دستم خارج میشه،ب دکترم گف ...

من مشکلی با خوردنش ندارم دوزمم ۸۰ هست.میگم قطع کنم مشکلی یپش نمیاد؟

منم سزارین شدم برای بچه اولم خیلی خوب بود با بیحسی عالی بود ولی هر کاری کنن حس میکنی درد نداری .من ترسیدم برای همون ماسک برام گذاشتن که بخوابم .کمر درد هم نشدم که همه میگن ولی نمیدونم چرا الان که باردارم از سزارین واتاق عمل میترسم با اینکه خاطره بدی هم ندارم 

وای خوش بحالتون

دوستم اگه رعايت كني مشكل خاصي پيش نمياد

بمن اونحا گفتن اصلا سرمو تا چند ساعت بلند نكنم يا يدفه به اطراف نچرخونم چون باعث سردرد ميشه

بعدم بهم گفتن مايعات بخورم اب انجير و گلابي ك هم به كار كردن روده هاتون كمك ميكنه هم چون مايع نخاعتون كم ميشه و باعث سردرد ميشه مايعات خوردن اونو جبران ميكنه

به همسرمم گفتن برام نسكافه بگيره

ك من همون شب ٣-٤ تا ليوان نسكافه خوردم + اب گلابي و انجير

وقتي اخره شب اومد سوند رو ازم جدا كرد بمحضه اينكه راه رفتم گلاب به روت شكمم كار كرد

بعدش برام پرستار غذا اورد

اولش سوپ ماهيچه بهم دادن بعدم غذا

اين موردارو رعايت كني زود خوب ميشي

بعدم يه ورزشايي بمن ياد دادن ك من از روز اول اومدم خونه انجام دادم و از روز سوم شكممو بستم هنوزم ميبندم ك شكمم خيلي جمع شد

كلا خوب بود

١٠ تا ديگه هم بچه داشته باشم بازم سز ميكنم

انشاءالله شما هم زايمانت راحت باشه☺️☺️

خونریزی بعد سزارین خیلی زیاده؟

همه چیز بستگی به خود شخص داره.ولی فک نکنم  با خونریزی طبیعی فرقی داشته باشه.سز واسه من خیلی خوب بود همون روز هم پا شدم خیلی راحت راه رفتم ولی دوستم میگفت خیلی درد و سختی کشیده به خاطر سز شدن.مثلا من اصلا جای بخیه هامو حس نمی کنم ولی عمم بعد ده سال میگه هنوز چیز سنگین بلند میکنم جای بخیه هام درد میگیره.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

من مشکلی با خوردنش ندارم دوزمم ۸۰ هست.میگم قطع کنم مشکلی یپش نمیاد؟

فک کنم چند روز قبل از زایمان باید قطع کنی داروت رو،ولی قبلش با دکترت هماهنگ کن،اینجا تاپیک زدن کمکی ب بهبود شرایطت نمیکنه

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
میشه از اول تا اخر عملاتونو برام بگین چجور گذشت؟تو اتاق عمل؟

من صبح ساعت ٩ بستري شدم تو بلوك زايمان 

ضربان قلب بچه رو چك كردن - تست قند خون ازم گرفتن

لباساي مخصوص بهم دادن پوشيدم همونجا وقتي اسممو واسه اتاق عمل خوندن يه پرستار مهربون اوند سوندمو وصل كرد

بعد نشستم رو ويلچر منو بردن اتاق عمل اونجا يه اقاي پرستار منو تحويل گرفت و يه خانم ازم چند تا سوال راجع به اينكه داروي خاصي مصرف ميكردم يا نه و اينكه پمپ درد ميخام يا نه ازم سوال كرد ك من گفتم بعده عمل اگه نياز بود بهم وصل كنين

بعدم منو بردن اتاق عمل

يه خانم پرستار مهربون به يه دستم دستگاه فشار وصل كرد يه دستمم دستگاهي ك ضربان قلبمو چك كنن

البته قبلش دكتره بيهوشي اومد بهم گفت بشين و سرتو رو به پايين خم كن و يه امپولي زد تو كمرم ك اصلا درد نداشت بعد يهو از زير سينم شروع شد داغ شدن ك ديگه هيچي حس نميكردم

( البته دكتره بيهوشي قبل زايمان اومده بود بلوك زايمان تمام معايب و مزاياي بيهوشي و بي حسي رو برام توضيح داده بود )

بعدم دكترم اومد ك خيلي عاشقشم با من خوش و بش كرد

پرده جلوي رومو كشيدن و خانم پرستار باهام حرف ميزد ك حواسم پرت شه بعده چند دقيقه صداي دخترمو شنيدم ك اوردن صورتشو گذاشتن رو صورتم ك بهترين حس دنياس😍😍😍

بعدم يه اقاي خيلي باحال اومد بخيه زد برام ك بخيش عاليه اصلا پيدا نيس

بعدم منو نيم ساعت بردن ريكاوري اونجا دكترم اومد بهم سر زد بعدم بردنم بخش و دخترمو اوردن پيشم😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792