2777
2789
عنوان

ورن نوزاد

138 بازدید | 13 پست

نی نی من موقع تولد۴کیلو بود امروز ک چهل روزش بود بردمش بهداشت وزنش ۴۸۰۰ هست گفت نرمال ولی باید بیشتر رشد کنه قرار دوهفته دیگه ببرمش .ب نظر شما خوبه شیر خودمم میخوره

ماشالا.

نی نی من۲۱۰۰ بود

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنوز نی نی ندارم راهنماییت کنم

ولی میشه بگی تغذیه خاصی داشتی که بچت موقع بدنیا اومدن وزنش انقدر خوب بوده ماشالا؟

من وزن جنینم کمه وشکمم خیلی کوچولو،،،،اعصابم داغونه نمیدونم چی بخورم وچکار کنم😞

سمیرا جون من تغذیه خیلی خوبی داشتم استراحتم خوب بود ولی قند بارداری هم داشتم 

ببخشیدمیشه بگین تغذیه خوب ینی چیا؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
يه چيزي بگم ناراحت نميشي؟؟؟

نه بگو

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
نه بگو

من پسرم خيلي كوچيك بود ٣٤٠٠ بود ولي دراز بود لأغرم شد چون انتي بيوتيك زدن ألكي بهش همش فكر ميكردم زنده نميمونه دور از جونش 😢😢😢كوچولو بود نميترسيدي؟؟؟

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
من پسرم خيلي كوچيك بود ٣٤٠٠ بود ولي دراز بود لأغرم شد چون انتي بيوتيك زدن ألكي بهش همش فكر ميكردم زن ...

عزیزم.خداحفظش کنه

منم اوایل میگفتم زنده نمیمونه و همش میترسیدم تا چهل روز شب و روز نخوابیدم که خدای نکرده چیزیش نشه 

ولی خداروشکر هیچی نشد والان ی پسربچه فوق العاده شیطونه

عزیزم.خداحفظش کنه منم اوایل میگفتم زنده نمیمونه و همش میترسیدم تا چهل روز شب و روز نخوابیدم که خدای ...

خدا برات نگهش داره موفق بشه تو همه مراحل زندگيش😍😘😘😘

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
خدا برات نگهش داره موفق بشه تو همه مراحل زندگيش😍😘😘😘

ممنون عزیزم همچنین گله شماهم