2777
2789
عنوان

خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 41 پست

چقدر بد اين چه مستقل شدنيه،من مسافرتم برم همسرم يه روز مهموني ميره اونجا،غذا ميزارم براش يا از بيرون ميگيره،غذا بزار بگو بيا بخور يكم استراحت كن بعد برو باز

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

100 در 100 مخالف کارت بودم و هستم. به نظرم از اول اشتباه کردی. الان خیلی سخت میتونی جلوش رو بگیری ولی بازم ارزش داره یه مدت سختی بکشی ولی جلوی مشکلات بعدی رو بگیری. 

با رفت و امد زیاد باب دخالت تو زندگیتون باز میشه، الانم نشه یه مدت که از ازدواجتون گذشت یا بچه دار شدین باز میشه پس جلوش رو بگیر تا دیر نشده

من اشکالی نمی بینیم 

وقتی نیستی چه دلیلی داره که تا سه گرسنه بمونه؟ 

اونم وقتی دوباره قراره بره سر کار

هر چیزی رو الکی گنده نکنید 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
آخه احساس میکنم به زندگیمون تعلق نداده اینجوری

خوشی زده زیر دلتا 😡 طرف شوهرش کتکش زده بصل النخاعش رفته تو لوزالمعدش اون وقت شما ناراحتی که نهار نباید بپزی 😏 شب هنر آشپزیت رو رو کن یا روزای جمعه 😒

خوش به حالت عزيزم

ناهار آماده مي يارن برات ديگه 

از شر ظرف شستن و مرتب كردن هم راحتي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
یعنی اگه شما بودین قبول میکردین؟

ببین عزیزم به این دید نگاه کن همسرتون هم میتونه به مادرش سر بزنه و دوم اینکه تنها ناهار نمیخوره.فرصت بیشتری داره برای استراحت کردن و دوباره سر کار رفتن.من وقتی شب خونه مادرم میمونم به همسرم میگم میری سمت خونه برو اول منزل مادرت شام بخور بعد برو.چون منزل مادرش به ما نزدیکه

ساعت یک ربع به سه

خب شوهرت 2ساعت. تنها و گشنه بمونه تا بری تازه غذا بپزی.  وقتی مادر شوهرت خوبه ب نظر من توام برو اونجا غذاتو بخور.. هم دل اونو شاد میکنید هم از سرکار خسته نمیری پای گاز.. ناراحتی نداره این خوشحالی داره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
آخه احساس میکنم به زندگیمون تعلق نداده اینجوری

شاغل بودن این معایبم داره       منم شاغلم دوتا هم بچه دارم. اصلا زندگی مون نظم نداره     

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خب شوهرت 2ساعت. تنها و گشنه بمونه تا بری تازه غذا بپزی.  وقتی مادر شوهرت خوبه ب نظر من توام برو ...

تا یه مدتی خوبه به مرور هم خودشون خسته میشن هم مادر شوهره.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم