2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 183 پست
مال منم همینطور  گفته بود اون بیاد مراسم داداشم من نمیام  بخدا جواب سلام بچمو نمیداد پسر ...

بعد پدرشوهرم‌اصلا دست نزده بودن ب بابام ها....بعد الکی گفته بودن بابامو زده...تا ی مدت ی حرفایی ازخانواده شوهرم بهم میزدن منم باشوهرم توخونه میگفتم شدهرمم میگبت خب برو بپرس من میدونم مدرم نکرده....بخدا میرفتم میپرسیدم....پدرشوهرم اشک تو جشماش جمع میشد....بااین همه اتفاقا هنوز پدرشوهرم انقدردوستم داره....شاید بیشتر ازقبل....بغلم میکنه....مهمون داشته باشن تنقدر زنگم میزنه ک برای غذا برم حتی دنبالم میاد میبرتم....

مال منم همینطور  گفته بود اون بیاد مراسم داداشم من نمیام  بخدا جواب سلام بچمو نمیداد پسر ...

یه ماه ب عروسیم بود گذاشت رفت مشهد...بعد زنگ میزد تو من نیومدم‌چیزی نخریدا چیزی نچینیدا...مامانی بدبختم هم مونده بود این وسط...‌یه هفته ب عروسم اومد تا لنگ‌ظهر میخوابید وقتی هم میومدیم‌خونمو بجینیم‌وقتی اخر شب میرفتیم‌خونه انگار ن انگار کاری کردبم ازبس لفتش میداد....اخرش دیگهمنو عمم صبحا زود میومدیم خونم کلی کار میکردیم عمم هم‌طفلک سن بالاس و خودش رگش بین نخاعش اصن نباید کار کنه....

بعد ک میرفتیم خونه خانوم کلی جیزیمون میگفت مامانیمم میگف انقدر فوشتون داده نبودیدد.بعد دوباره عصرش ک میخواسیم‌بریم خریدبیشورو بازور ازجاباید بلند میکردیم حاضرشدنش بخدا دوساعت طول میکشید ولی برافضولی دنبالمون میومد...بعد اخرره عروسی رفتم توماشین نشستم گوشیمو از داشتبرد برداشتم دیدم بابام میام داده خواستی بیای مارو ببینی و بیای خونه باید ازشوهرت طلاق بگیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینارو داشته باش تا ظهر بیام بقیشو بت بگم🤣🤣🤣ببینی چ بدبختیم من دیگه....براشوهرتم تعریف کن ک فکرنکنه فقط تو ازاینا داری 

هی خواهر......انشالله ک تو زندگیت موفق باشی بچه هات ب جاهای خوب خوب برسن چشش دراد اونوقت ازحسودی.... ...

مرسی عزیزدلم 

حسود به مقصد نمیرسد 

انشاالله شما وبچه های نازت همیشه سالم باشین 

بخدا من چند سال پیش  گواهی نامه ثبت نام کردم 

یه تبریک نگفت همش میگفت تو بچت کوچیکه  کی نگهش میداره واست  شوهرمم گفت پس خودم چی

داشت سکته میکرد  پیش رفت میکنم  داره سکته میکنه

بماند چقد خوبی درحقش کردم 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
روز عروسیم ک بماند چ قشقرقی ب راه انداخته بود ک همه خلقا تنگ بود منکه نمیدونستم اخره عروسی فهمیدم... ...

مثل مادر من  مادر منم بدون اجازه ی اون آب نمیخوره 

ایشالله خدا جوابشون رو بده 

من که اشون متنفر شدم 

بخدا اون یکی خواهرم  یه شهرستان دیگه بود 

باورت میشه تا خونه تکونی میکرد مادرم واین خواهرم میرفتن کمکش 

بخدا من ۸ ساله عروسی کردم   یکی دوبار اومدن  اینقد اخم و تخم کردن خواهرای شوهرم فهمیدن ازم بدش میاد

کاش  خواهر شما هم تو عروسیت نبود

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بعد پدرشوهرم‌اصلا دست نزده بودن ب بابام ها....بعد الکی گفته بودن بابامو زده...تا ی مدت ی حرفایی ازخا ...

خدارو شکر عزیزمگیر خانواده  خوب افتادی 

وگرنه اگه اینام بد بودن چیکار میکردی

منم از خانواده شوهرم خیلی راضیم 

خدا خیرشون بده

اینارو داشته باش تا ظهر بیام بقیشو بت بگم🤣🤣🤣ببینی چ بدبختیم من دیگه....براشوهرتم تعریف کن ک فکرنک ...

وای عزیزم  واقعا  حالم  بد شد 

اینا دیگه کی هستن 

بخدا  حتی شوهرمم مسخره میکرد میگفت 

شبیه بامشاد هست   راست میگفت شبیه اونه  ولی  فقط چهرش ولی هیکلش خیلی خوبه  فقط میخواست من ناراحت بشم

بچه ندارم عزیزم

ایشاالله  خدا نی نی سالم وصالح بهت  بده 

منم یه پسر دارم 

بخدا اینقد  خوشکله 

خواهرم با دهن خودش روبه روم  وایساد گفت وقتی  دنیا اومده  ازش بدم میومد 

منم گفت  تولیاقت خاله شدن رو نداشتی 

حالا واسه  اون یکی خواهر زادم  یه کارای میکنه 

مریض میشه میبردش دکتر 

خودش رو کثیف میکنه  میشوردش 

باور میکنی  مای بی بیش  رو عوض میکرد😷😷😷

من  جز بچم واسه کسی انجام نمیدم 

میگفت   همه کس خالشه  ازحرص من میگفت

ایشاالله  خدا نی نی سالم وصالح بهت  بده  منم یه پسر دارم  بخدا اینقد  خوش ...

خب خداروشکر ک هم شوهرخوبی داری هم خانواده شوهرخوبی...

بخدا من شوهرم میگه اگه دوست داری رفت و امد کنی باهاشون تو برو ولی ن اونا بیان اینجا ن من میام...برای فامیلام ک میگم میگن خوبه بعد این همه بلاک سرتون اوردن شوهرت باز هم اینو میگه

قربونت عزیزم بازم اگ خواستی حرف بزنی من هستم😘😘

مرسی عزیزدلم 😍😍😘😘😘

بخدا امروز اینقد بهمون  استرس وارد شده 

یه ۵.۹ اومد الانم  یه سره داره میاد 

ما تازه آباد  یکی از شهرستان های کرمانشاه  هستیم 

دعا کن به خیر بگزه

ای وای من😲مگ کرمانشاه زلزله اومده باز؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم 

آره  بخدا اون روزی که برات پست گذاشتم تا الان توی کمپ میخوابیم یه ۵.۹ اومد الانم  هی داره  پشت هم میاد

این گسل مخصوص این شهرستان ماست 

تا حالا ۱۶۴ پس لرزه داشتیم 

حالا زمین لرزه سرپل  جدا بود که بخدا خیلیا خونه هاشون نابود شد

حالاهم  باز تخریب خونه داریم 

مال ماهم  هرچه از قبل تعمییر کرده بودیم باز دیوار ها باز شدن

سلام عزیزم  آره  بخدا اون روزی که برات پست گذاشتم تا الان توی کمپ میخوابیم یه ۵.۹ اومد ال ...

من به جای زلزله خجالت میکشم😔😔😔بیچاره کرمانشاه براتون دعا میکنم دوستم ایشالا ک هیچ کس خسارت مالی و جانی نبینه

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎