2777
2789

استرس بدترین چیزه من اوایلش گریه میکردم زار میزدم ولی بعد تولد پسرم دیدم خیلی از بچه ها عین پسر منن فکر می کردم فقط من اینطوری ام پسر من ۵۰روزمبستری بود وزنش بالاتر رفت مرخص شد

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فشارم هجده بود نمیدونست پزشک احمقم اگه منم زودتر فهمیده بودم شاید جلوشو میگرفتن من فشارم خیلی بال ...

کنترل نمیکرد فشارتو هردفعه؟

منم سابقه فشار خون دارم ولی هرروز خودم کنترل میکنم فعلا خداروشکر بالا نرفته.اکثرا یازده دوازدهه

خدایا پناهم باش....
اره به منم دکترم‌گفت شاید بچه رو زود در بیارن. نمیتونم استرس نداشته باشم چون اطلاعاتمم خیلی کمه خی ...

برای زایمان دولتی بری بهتره یعنی چون هزینه  ان ای سی یو برانوزادت بعدا خیلی بالا میشه خصوصی

کنترل نمیکرد فشارتو هردفعه؟ منم سابقه فشار خون دارم ولی هرروز خودم کنترل میکنم فعلا خداروشکر بالا ن ...

دلیل اصلیش رو منم اخر نفهمیدم برای منم بعدش کنترل کردن ولی رشد جنین کم بود ولی یکی از دلایلش این بود

استرس بدترین چیزه من اوایلش گریه میکردم زار میزدم ولی بعد تولد پسرم دیدم خیلی از بچه ها عین پسر منن ...

خداروشکر مرسی از راهنماییت دلم کلی آروم شد.ان شالله همیشه نی نیت صحیح وسالم باشه.

خدایا پناهم باش....
فدات گلم درخواست دوستی میدم سوالی داشتی بپپرس. هر موقع خواستی

مرسی عزیزم لطف کردی یه دنیا ممنون

من دخترم ۲۵۶۰ گرم‌بود به دنیا اومدنی.بنظرم خیلی کوچیک بود حالا فکر کن این از اونم‌بخاد کوچیکتر باشه!!وااای خدا چقدر سخت میشه اینجوری بزرگ‌کردنش

خدایا پناهم باش....
نگران‌نباش گلم میری زیر نظر پریناتولوژیست تا  تحت نظر باشی برات سونو یه وقتایی مینویسه من ...

ببخشید یه سوال دیگه بپرسم؟چرا زودتر نفهمیدن رشدش کمه؟

برای من از هفته ۱۸ که انومالی دادم گفتن رشدش کمه وگفتن پودر بخور.تا هفته ۲۵ سه بار سونو دادم دفعه اخری گفتن رشدش ۳۰ الی ۴۰ درصد کمه.

شاید مال شمارو هم زودتر میفهمیدن میتونستن یکم با پودر ودارو وزنشو بالاتر ببرن 

خدایا پناهم باش....
مرسی عزیزم لطف کردی یه دنیا ممنون من دخترم ۲۵۶۰ گرم‌بود به دنیا اومدنی.بنظرم خیلی کوچیک بود حالا فک ...

نگران نباش بزرگ میشن فقط خیلی مراقبت می خوان. خدا دخترت رو نگهداره برات

ببخشید یه سوال دیگه بپرسم؟چرا زودتر نفهمیدن رشدش کمه؟ برای من از هفته ۱۸ که انومالی دادم گفتن رشدش ...

شاید باورت نشه من هم از هفته هجده که رفتم سونوی چی بود اسمش نمیدونم که برای غربالگری بود دکتر سونو می گفت مثلا جنین ۵روز کوچکتره ایشون میگفتن ممکنهiugrباشه ولی دکتر خودم می گفت از کم خوریته فقط بخور رشدش خوب باشه اخه دکتر احمق نفهمید مشکل من چیز دیگست.بعد دیگه مجبورشد سونو داپلر نوشتاونم هفته۲۹

استارترعزیز ببین رگی که به از جفت خونرسانی میکنه به جنین وقتی iugrمیشه یعنی این رگ تنگ تر میشه و خون کم میرسه به جنین اگه تشخیص بدن اون رگ دیگه داره تنگ تر میشه خیلی سریعا جنین رو درمیارن

شاید باورت نشه من هم از هفته هجده که رفتم سونوی چی بود اسمش نمیدونم که برای غربالگری بود دکتر سونو م ...

سونوی انومالی.دقیقا عین من منم هردفعه که میرم دکترم میگه چیزیش نیست فقط به تغذیه ات برس.من میخورم وزن خودم میره بالا ولی جنین خوب رشد نمیکنه.همش بهم میگه الکی استرس داری چیزی نیست!!خداروشکر که این دفعه به عقلم رسید ازش خواستم یه متخصص جنین شناسی بهم معرفی کنه برم پیشش‌

خدایا پناهم باش....
استارترعزیز ببین رگی که به از جفت خونرسانی میکنه به جنین وقتی iugrمیشه یعنی این رگ تنگ تر میشه و خون ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم.ان شالله همیشه دلت شاد ولبت خندون باشه.فردا میرم پیش دکتر مرصوصی دعا کن همه چیز خوب باشه.

خدایا پناهم باش....