2777
2789
من وزن بچه هام یکیشون ۱۲۸۰ بود یکیشون ۱۳۰۰ ولی هیچکدوم زنده نموندن من تو اکبرآبادی سزارین شدم ۲۹ هفت ...

واقعا متاسفم عزیزم.چرا نموندن؟وزنشون که خیلی کم نبوده.

خدایا پناهم باش....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی  شانس و اقبال من بوده خواهر😔 آمپول ریه رو نزده بودم

خیلی خیلی ناراحت شدم.امان از دست این دکترای بی مسئولیت.منم باید اسپیرین دکترم تجویز میکرد میخوردم اما نکرده بخاطر همین الان رگهای رحمم مقاوم شده وخون خوب به جفت وجنین نمیرسه ورشدش کم شده.به دکترم میگم میگه من از کجا باید میدونستم اینجوری میشه!!ان شالله بزودی بارداری سالم وبی دردسری داشته باشی وبه سلامت نی نی تو بغل کنی عزیزم.واسه پسر منم دعا کن

خدایا پناهم باش....
خیلی خیلی ناراحت شدم.امان از دست این دکترای بی مسئولیت.منم باید اسپیرین دکترم تجویز میکرد میخوردم ام ...

منم پروتئین s خونم پایین بود هر شب آمپول انکسوپارین میزدم که اگر نمیزدم خون تو بند ناف لخته میشد باعث میشد بچه تو شکم بمیره ولی انگار کلا قسمت بود بچه هام نمونن حتی با وجود هر شب آمپول زدن😔😔

منم پروتئین s خونم پایین بود هر شب آمپول انکسوپارین میزدم که اگر نمیزدم خون تو بند ناف لخته میشد باع ...

وای من خیلی نگرانم خدا بخیر بگذرونه.انقدر استرس کشیدم این چندوقته که ضعف اعصاب گرفتم وهمش گریه میکنم.

خیلی سخته واقعا میدونم چی کشیدی خدا خودش کمکت کنه بزودی یه بارداری سالم روتجربه کنی.من پیش دکتر وجیهه مرصوصی رفتم پریناتولوژیسته قراره دوباره ۲۸ برم سونوی رنگی وضعیت رشد بچه وعروق رو چک کنه.

خدایا پناهم باش....
وای من خیلی نگرانم خدا بخیر بگذرونه.انقدر استرس کشیدم این چندوقته که ضعف اعصاب گرفتم وهمش گریه میکنم ...

انشالله که شما هم بارداریت رو به سلامتی بگذرونی

استرس فقط نداشته بسپار به خدا

من رو استرس بدبخت کرد خودم فکر میکنم یکی از دلیلای زایمان زودرسم استرسای بی جایی بود که داشتم برا همین هیچوقت خودم رو نمیبخشم

انشالله که شما هم بارداریت رو به سلامتی بگذرونی استرس فقط نداشته بسپار به خدا  من رو استرس بد ...

منم همه سعیمو میکنم استرس نداشته باشم اما هربار که میرم دکتر یه چیزی میگه هول ولا میندازه تودلم.

خدایا پناهم باش....
منم همه سعیمو میکنم استرس نداشته باشم اما هربار که میرم دکتر یه چیزی میگه هول ولا میندازه تودلم.

دکتر میگه که شما بیشتر مراقب باشی و پیگیر باشی اگه بسپاری به خدا دیگه استرس نمیگیری شما تمام تلاشت رو بکن با دعا یا هر چی که آروم میشی خودت رو آروم‌کن من اونشبی که کیسه آبشون پاره شده به خاطر اینکه همه میگفتن چون گوشی زیاد دست میگیری بچه هات ناقص میشن رفته بودم تو این فکر و استرس داشتم و گریه میکردم یهو زیر دلم درد گرفت خودم رو فحش دادم و چند تا ذکر گفتم وخوابیدم چند ساعت بعدش تو خواب کیسه آبشون پاره شد

بچه هام مثل گل بودن هیچ نقصی نداشتن جز زودرس بودنشون😔😔

الان شب و روزم یکی شده از غصشون غصه از دست دادنشون یه طرف عذاب وجدانی که خودم کردم یه طرف