2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تعریفشو شنیدم،ولی هروخ خواستم بخرم یه سریا گفتن فایده نداره و فلان.منم دیدم گرونه اگه نتیجه نکیر ...

این شرکت یه خوبی ک داره اینه ک اگه نتیجه نگرفتی کالاروپس میدی پولتوبهت میدن وتضمین میکنن ک صدردرصدلاغرمیشی

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
[QUOTE=64693483]چیتوز طلایی الان میام میخورمت😋😋😋😋😂😂 لطفاً قبل از اینکه بخورمت لینک تا پیک بامد ...

فدا سرت حالا یه پاکت چیتوز طلایی به جایی بر نمیخوره😁

انصافاً از بس این را گفتم الان تانکی شدم برا خودم

😩😩😩

پ چی بخورم😭😭😭😭

صبحانه مفصل

ناهار میوه  کلا پختنی نخور،اگه سویق جو بخوری که عالیه،کاهو سکنجبین

یک ساعت قبل اذان یک ساعت بعد اذان روزه میگیرم

شام هم ۷وهشت مفصل

من اولش سخت بود هی پاتک میزدم ولی الان میخورم معدم درد میگیره

نمیخورم سرحالم

اروپایی هام نمیخورن تازه این دستور اسلامه اونا رعایت میکنن ساعت ۶ شامشونو میخورن 

همیشه ۱۸ساله هستم  
فدا سرت حالا یه پاکت چیتوز طلایی به جایی بر نمیخوره😁 انصافاً از بس این را گفتم الان تانکی شدم برا ...

چقدوزنت 

من که  همش تورژیمم ولی همه چیزمیخوزم‌واپفکممیخرم تنها بایدبخوزم شریک سخت قبول میکنم بایدترکش کنم

من موفقم میشم
این شرکت یه خوبی ک داره اینه ک اگه نتیجه نگرفتی کالاروپس میدی پولتوبهت میدن وتضمین میکنن ک صدردرصدلا ...

چه خوب.

شما شماره نداری؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
صبحانه مفصل ناهار میوه  کلا پختنی نخور،اگه سویق جو بخوری که عالیه،کاهو سکنجبین یک ساعت قبل اذ ...

اخه من شنیده بودم خوردن شام چاق میکنه

بله حتما ان شالله این کاری که گفتید را انجام میدم

ممنونم عشقم🌹🌹😘

یهجا خوندم ناهارحذف کنیدولی شام بخورید  

درسته میگن اصن دستور اسلامه،هیچ جا اسمی از ناهار نیاوردن،وعده ها صبحانه ست و شام.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒