2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

479 بازدید | 63 پست

از وقتی عروسی کردیم شوهرم یه دست لباس حسابی نخریده واسم. این ماه بهش گفتم پول خرج خونه را بده  خودم مایحتاج خونه رو بخرم. ۷۵۰ داده که هم دندون پزشکی برم هم دکتر زنان هم پول اب برق و گاز و بنزین و کل مایحتاج خونه رو بدم. هیچی هم تو خونه نداریم چند روزه فریزرمون خالیه. تازه سه ماهه پادرد دارم بهش گفتم کفشم بخره واسم اصلا به روی خودش نمیاره. منم کارتو دادم گفتم بگیر خودت خرج کن. خیلی ناراحتم ازش 

وضع خیلیامون مثل شماست...

بیچاره شوهرا واقعا تقصیر ندارن

تو این دوره زمونه نمیشه ۱ نفر کار کنه خانواده بخورن. همه باید کار کنن

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كاش مشكلات فقط مالي باشه منم دلم گرفته....خيلي زياد ولي نه بخاطر پول واسه اينكه حالم از خودم بهم ميخوره،ساده ام

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
دقیقا منم اگه خواهرش بگه برو فلانه چیزو بخر باسر میره

مردا خانوادشون مهمترينن...تا ديشب وقتي شوهرم ميگفت تو اولين شخص زندگيمي باور ميكردم،الان قسم بخوره باور نميكنم...حالم از سادگيم بهم ميخوره اه

دقیقا منم ۱ ساله که میخوام دکتر برم هزارتا مشکل جسمی دارم ولی هر ماه واسه خرج خورد و خوراکمون کم میاریم چه برسه به دکتر چه میشه کرد چاره ای نیست باید بسازیم تا ببینیم چی میشه

خدا کافیست❤️

خب داره تلاششو میکنه . ولی وضعیت اقتصادی کلا خرابه.

شما هم سعی کن تو روزنامه بگردی دنبال کار که یه گوشه ای از هزینه ها رو هم شما به عهده بگیری.

اگه یه تولیدکننده و 3یا 4تامصرف کننده باشه نتیجش میشه دعوا سر مسائل مالی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نظامی

پس بیمه دارین بیمارستان طرف قراردادت بری هزینه دکتر زیاد نمیشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خب گل من نباید کارتو پس میدادی دیگه.دندونپزشکی و دکتر زنان میرفتی،اگر از پول باقی میموند کفشم میخریدی.گشنه که نمیتونن بمونن ایشون خودشون وسیله واسه فریزر میگیرن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
دندونم ۶ماهه خرابه مراعاتشو کردم حالا این جوابمه، واقعا که. 

من كلا نه پول ميگيرم نه ميگم،كلا اخلاقاي خاصي دارم،دلم ميخواد من مهمترين باشم ولي مناسفانه چيزي ديدم كه ديگه باور نميكنم....از ديشب حالم بده،مهم اينه كه جلو بقيه اهميت بده نه فقط تو تنهايي