نه لباسا اصلا بو نمیگیرن خود ماشین لباسشویی یه بویی شبیه بوی کپک میده با اینکه هر دفعه بعد ا ...
جرمگیر ماشین لباسشویی گرفتی استفاده کنیی؟
مارک پودری که استفاده مسکنی چیه؟
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه لطفا کمکم کنید شیشه خونه ای که از این بر چسبا زدن چه جوری ردش میره سنگ راه پله ها که از این گیره فرشا بهش چسبیده چه جوری پاک میشه تازه خونه خریدیم اما چندسال ساخته اینا رو داره حالمو بهم میزنه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
کسی میدونه شیر الات استیل حمام که کدر شده چجوری تمیز کنم ؟ من سیف زدم خیلی خوب تمیزشون کرد ولی هنوز ...
با فرچه وخميردندون مثل ابنكه داري مسواك ميزني بشورشون بزار يكم تقريبا 5دقيقه بمون بعدش تميز بشورش با ي دستمال تميز خشكش كن عالي ميشه واسه جاهاييم ك رسوب كرده پنبه رو ب سركه بزن بزاررو محل هايي ك رسوب كرده بعداز ده دقيقه بردارچندبار تكرار كن كامل پاك ميشه
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️