2777
2789
عنوان

🌸نکات طلایی خانه داری🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 524169 بازدید | 2854 پست

پاک کردن لکه چایی

اگر روی فرشتان چای ریخت

بلافاصله روی لکه چای ماست بریزید و بگذارید بماند تا رنگ چای را از بین ببرد.

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

🌸چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟

روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما کسی میدونه فوم رو چجوری میشه تمیز کرد؟ ازین مت های فومی که توی باشگاها میزارن رنگی رنگیا

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 

برا پاک کردن ماکرو ویو تو یه کاسه کوچیک سرکه با جوش شیرین بریزید  1 دقیقه بزارید کار کنه و حسابی بخارش همه جای دستگاهو بگیره بعد با یه دستمال راحت تمیز میشه خیلی هم عالیه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

خانوما ممنون از مطالب مفیدتون.

من یه صندلی چرم دارم که پسرم با خودکار روشو نوشته کسی می دونه چه جوری پاکش کنم؟سفید هم هست خیلی تو ذوق می زنه  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
سلام خانوما من یه سوال دارم خدا خیرتون بده .موکت خونمون هر جایی که سر راه هستش لول حالت شده تو رو خد ...

ما از اولکه پهن کردیم بغلاش که بازه یه ردیف از همون لبه چسب زدیم قشنگ چسبیده به زمین

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
خانوما ممنون از مطالب مفیدتون. من یه صندلی چرم دارم که پسرم با خودکار روشو نوشته کسی می دونه چه جور ...

میتونی رنگ مولتی سورفیس بزنی جایی که لک داره و یا کل صندلی رو رنگ بزنی  تمیز و نو میشه چون فکر نکنم خودکار کامل پاک بشه 

میتونی رنگ مولتی سورفیس بزنی جایی که لک داره و یا کل صندلی رو رنگ بزنی  تمیز و نو میشه چون فکر ...

فک کنم باید همین کارو بکنم چون تو نتم خیلی سرچ کردم راه حلی نبود براش

ممنون عزیزم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
همیشه هر چیزی بر میدارین فوری بذارین سرجاش ترکیب سرکه و جوش شیرین معجزه میکنه واسه چربی سرامیک سینک ...

عزیزم از سرکه و جوش شیرین هرکدوم به چه میزانی میریزید؟

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
برای درهای جدید چوب های ام دی اف که جای اثر انگشت میمونه و پاک نمیشه حتی با شیشه پاک کن سرکه عالیه ح ...

سرکه رو اسپری کنیم ؟؟

با آب قاطی کنیم یا سرکه خالی ؟

بعد با چ نوع دستمالی پاک کنیم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست