2777
2789
عنوان

459 بازدید | 36 پست

سلام. طبق معمول تاپیک من راجبه جنسیته. ینی من تا یک ماه و نیمه دیگه اینجا فقط راجبه این موضوع تاپیک میذارم😄

خانوما، ازمایش سوزن و ادرار رو کی انجام داده؟ اینکه باید هفته 12 ببعد باشه و اینکه سوزن حتما 24 ساعت تو ادرار باشه و اگه زودتر درش بیارین نتیجه درست نیست و اینکه ناشتا باشیم. شنیدم درصد درستیش خیلی بالاس. کیا انجام داده بودن و درس بوده یا اشتباه؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

انجام ندادم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مننننن درست بود

شما همه شرایطشو رعایت کردین؟ من هفته سیزدهم، امروز صبح انجام دادم و منتظرم تا فردا.

جوش شیرین یا نمک یا کلم قرمزم انجام داده بودین؟

شما همه شرایطشو رعایت کردین؟ من هفته سیزدهم، امروز صبح انجام دادم و منتظرم تا فردا. جوش شیرین یا نم ...

نه فقط سوزن ادرار

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
درستش رو بگین منم‌انجام بدم با جواب ان تیم یکیه یا ن

صبح با ادرار ناشتا انجام بدین. ی سوزن خیاطی تمیز ک زدگی یا زنگ زدگی نداشته باشه رو بندازین تو لیوان ادرارتون. بذارینش کنار تا 24 ساعت بعدش. بعداز 24 ساعت درش بیارین. اگه همونجور بدون تغییر رنگ باقی مونده بود پسره ولی اگه سیاه شد یا زنگ زدگی پیدا کرده بود دختره.

من سوزن و جوش شیرین هردو پسر میشد سونو هفته 18 گفته دختره حالتام همه میگن پسره منم سیسمونی نخریدم &n ...

😐😐😐😐 ادمو نترسونین 😭

من ده روز دیگ میخوام برم ان تی هرچی بگه مث شما باور نمیکنم🤔

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
من سوزن و جوش شیرین هردو پسر میشد سونو هفته 18 گفته دختره حالتام همه میگن پسره منم سیسمونی نخریدم &n ...

اگه سونو 18 هفته گفته دختره ک احتمال خیییلی زیاد همون دختره. البته پیش اومده ک سونو اشتباه کنه. ولی بازم بهرحال سونو از علائم و ازمایشات خونگی قابل اعتماد تره

صبح با ادرار ناشتا انجام بدین. ی سوزن خیاطی تمیز ک زدگی یا زنگ زدگی نداشته باشه رو بندازین تو لیوان ...

من قبلا انجام دادم سوزنم پریدگی داشت نو نبود

تو لیوان شیشه ای گزاشتم تو افتاب تو حیاط دوزاده ساعت اول نگاه کردم تغیر نکرده بود اما فرداش ک خیلی از ۲۴ ساعت گذشته بود دیدم لیوا خیلی کثیفه حشره افتاده بود و سوزنم سیاه شده بود و همون پریدگی سوزنم زنگ زده بود

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز