2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
برا من‌اشتباه بود  ۲۴ ساعت زنگ نزد  اما دختره

نمیدونم دیگه. اخه یجا دیگه ک درموردش میخوندم 90 درصد میگفتن درسته. عجیب بود برام انقد درسته.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم دیگه. اخه یجا دیگه ک درموردش میخوندم 90 درصد میگفتن درسته. عجیب بود برام انقد درسته.

برا خودت چطور بود؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
سعی کن یه جای مطمئن بری ایشالله که نی نی سالم باشه جنسیت مهم نیست که 

تو شهر ما دوتا سونو بیشتر نیست.یکی قدیمی یکی جدیده‌.ان تی رفتم پیش جدیده گفت پسره

حالا نمیدونم باز برم پیش خودش یا اون قدیمیه

میترسم قدیمیه دستگاهشم قدیمی باشه

من قبلا انجام دادم سوزنم پریدگی داشت نو نبود تو لیوان شیشه ای گزاشتم تو افتاب تو حیاط دوزاده ساعت ا ...

خب فک کنم شرایط نگهداریتون از اون لیوان خوب نبوده. و اینکه سوزنم باید سالم باشه.

اگه سونو 18 هفته گفته دختره ک احتمال خیییلی زیاد همون دختره. البته پیش اومده ک سونو اشتباه کنه. ولی ...

نمیدونم مادرشوهرم هرکی که حامله میشه سریع جنسیت رو میگه درست هم میگه برا منو میگه پسر شک کردم فعلا چیزی نخریدم تا سی هفته ببینم نی نی نشون میده خودشو یا نه 

برا خودت چطور بود؟

من امروز صبح انجام دادم. فردا صبح نگاه میکنم. ی نگاه سرسری الان بهش انداختم. فعلا مشخص نیس ولی احساس میکنم یکم زنگ زده باشه. خیلی مشخص نیس اینجوری، باید درش اورد.

تو شهر ما دوتا سونو بیشتر نیست.یکی قدیمی یکی جدیده‌.ان تی رفتم پیش جدیده گفت پسره حالا نمیدونم باز ...

برو همون جدید برای من دستگاه قدیمی بود بچه پاهاشو رو هم انداخته بود اینقد فشار آورد به نی نیم که پاشو باز کنه بیچاره تا شب لگد میزد اذیت شده بود

برو همون جدید برای من دستگاه قدیمی بود بچه پاهاشو رو هم انداخته بود اینقد فشار آورد به نی نیم که پاش ...

اخی نی نی بیچاره 😔 من شنیدم اگه اون موقع شکلات بخوریم، جنین پاهاشو باز میکنه

من امروز صبح انجام دادم. فردا صبح نگاه میکنم. ی نگاه سرسری الان بهش انداختم. فعلا مشخص نیس ولی احساس ...

خودت دوس داری دختر باشه؟ اخه تیکرت صورتیه

و اینکه ب من تو سونو ان تی جنسیت نگفتن. باید وایسم تا هجده هفته. الان سیزدهم.

کاش بمنم نمیگفت یکماه اینقد برام سخت نمیگذشت ک همش تو فکرش باشم

برو همون جدید برای من دستگاه قدیمی بود بچه پاهاشو رو هم انداخته بود اینقد فشار آورد به نی نیم که پاش ...

آخی عزیزم. خودمم این جدیده رو بیشتر قبول دارم مخصوصا ک خیلی خوش اخلاقه و با حوصله همچیو توضیح میده اون قدیمی واس دخترم پیشش میرفتم خیلی بد اخلاق جدی بود 

نمیدونم مادرشوهرم هرکی که حامله میشه سریع جنسیت رو میگه درست هم میگه برا منو میگه پسر شک کردم فعلا چ ...

واااای دیگ نمیخوای بری تا سی هفته 🤤🤤🤤

اینقد وسواس نباش اگ باز بعد ابن همه مدت بری بگ دختره شاید حتی توذوقت بخوره از بس ملکه ذهنت شده که ممکنه پسر باشه .برو یه سونوی دیگه تو بیست هفتگی خیال خودت راحت کن