سلام. طبق معمول تاپیک من راجبه جنسیته. ینی من تا یک ماه و نیمه دیگه اینجا فقط راجبه این موضوع تاپیک میذارم😄
خانوما، ازمایش سوزن و ادرار رو کی انجام داده؟ اینکه باید هفته 12 ببعد باشه و اینکه سوزن حتما 24 ساعت تو ادرار باشه و اگه زودتر درش بیارین نتیجه درست نیست و اینکه ناشتا باشیم. شنیدم درصد درستیش خیلی بالاس. کیا انجام داده بودن و درس بوده یا اشتباه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه سونو 18 هفته گفته دختره ک احتمال خیییلی زیاد همون دختره. البته پیش اومده ک سونو اشتباه کنه. ولی ...
نمیدونم مادرشوهرم هرکی که حامله میشه سریع جنسیت رو میگه درست هم میگه برا منو میگه پسر شک کردم فعلا چیزی نخریدم تا سی هفته ببینم نی نی نشون میده خودشو یا نه
برو همون جدید برای من دستگاه قدیمی بود بچه پاهاشو رو هم انداخته بود اینقد فشار آورد به نی نیم که پاش ...
آخی عزیزم. خودمم این جدیده رو بیشتر قبول دارم مخصوصا ک خیلی خوش اخلاقه و با حوصله همچیو توضیح میده اون قدیمی واس دخترم پیشش میرفتم خیلی بد اخلاق جدی بود
خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
نمیدونم مادرشوهرم هرکی که حامله میشه سریع جنسیت رو میگه درست هم میگه برا منو میگه پسر شک کردم فعلا چ ...
واااای دیگ نمیخوای بری تا سی هفته 🤤🤤🤤
اینقد وسواس نباش اگ باز بعد ابن همه مدت بری بگ دختره شاید حتی توذوقت بخوره از بس ملکه ذهنت شده که ممکنه پسر باشه .برو یه سونوی دیگه تو بیست هفتگی خیال خودت راحت کن
خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷