2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همسرش میگفت من شرمنده ام که نمیتونم واست مانتو بخرم خانمه هی میگفت غصههه نخور . خدامیرسونه . ببین امروز رفتیم خونه خواهرت گوشت خوردیم من خیلی خوشحالمم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

من دارم همه تلاشمو میکنم شوخ طبع به نظر نیام بس که آدما بی جنبه شدن.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
منم خیلی شوخ طبعم ولی مامانم نمیزاره توی جمع خیلی شوخی کنم فکر میکنه میگن دختره سبکه😒

میشه بگی چکار میکنی ؟؟ سبکی با شوخ طبعی فرق داره 

خب بفرمایید چکاراا میکنین

کار خاصی نمیکنیم.من که ناخودآگاه جنبه طنز قضیه رو میبینم.نمیدونم چی بگم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

این خانمی که دیدم واقعا پول نداشتن ولیمن اگه پول نداشته باشممم سگگگ میشممم ولی این خانمه خیلی بانمک بود میگفت میخندید 

میشه بگی چکار میکنی ؟؟ سبکی با شوخ طبعی فرق داره 

دقیقا کاش مامانم بفهمه

اول اینکه کلا توی جمع لبخند میزنم و سعی میکنم با صدای بلند صحبت کنم ولی خب ذاتیه یعنی در ان واحد یا جواب یا یه چیز خنده دار به ذهنم میاد که واکنش بدم اما مامانم😒

منو اگر از نزدیک ببینید یه ادم جدی ام به شدت اما اینجا همه میگن شوخ طبعی پس به نظرم یه چیزه نهان و ذاتیه!  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
2790
2823
2791
2779
2792