2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم خیلی شوخ طبعم.اتفاقا ته دلم خیلی غصه و استرس و اضطراب دارم ولی ظاهرم شنگوله.اتفاقا هروقت استرس و ناراحتیم بیشتره بیشتر بگو بخند میشم.هر وقت آرومم یعنی کمتر غصه دارم.نمیدونم چرا اینجوریم.تو اووووج ناراحتی با نمکترین شوخیا رو میکنم.هرکی میبینه فک میکنه هیچ عمی ندارم یا بیعارم.ولی دست خودم نیست واکنشم اینه.

دقیقا کاش مامانم بفهمه اول اینکه کلا توی جمع لبخند میزنم و سعی میکنم با صدای بلند صحبت کنم ولی خب ذ ...

الهی بگردممم امیدوارم همیشه شاد باشی دوسستممممم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

استارتر ول کن خوب نیست به خدا بعدا یه حرف جدی بزنی همه با تعجب بهت نگاه میکنن ملت ما جنبه ندارن به یکی که استعداد خوشحال کردن دیگرانو داره میگن دلقک  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
دقیقا کاش مامانم بفهمه اول اینکه کلا توی جمع لبخند میزنم و سعی میکنم با صدای بلند صحبت کنم ولی خب ذ ...

همسر این خانم میگفت من تگه تو رو نداشتم چکار میکردم تو خیلی باحااالی . ولی من همیشه نق میزنم اگه پوول نداشته باشممم که هیچچچچچ واویلااا میشهه 

استارتر ول کن خوب نیست به خدا بعدا یه حرف جدی بزنی همه با تعجب بهت نگاه میکنن ملت ما جنبه ندارن به ی ...

نه اتفاقا.تا حالا نشده به من همچین دیدی داشته باشن.همیشه هم اینطور نیست.اتفاقا مردم یه جور خاصی جذب ادمای بگو بخند میشن،مخصوصا حالا که همه غصه دارن.

استارتر ول کن خوب نیست به خدا بعدا یه حرف جدی بزنی همه با تعجب بهت نگاه میکنن ملت ما جنبه ندارن به ی ...

نه نگو عزیزم اینطور نیست شوخ طبعی حوبه ادم جوون میمونه شاداب میمونه اطرافیان هم لذت میبرن 

همسر این خانم میگفت من تگه تو رو نداشتم چکار میکردم تو خیلی باحااالی . ولی من همیشه نق میزنم اگه پوو ...

استارتر بهت قووول میدم اون خانومه اتفاقا خیلی هم ناراحت بوده ولی گاهی وقتی از دست آدم کاری بر نمیاد دیگه راهی نمیمونه جز اینکه بهم روحیه بدیم

ولی نگفتین چکار میکنین که شاد و شوخ طبع بنظر میرسیددد مثلا در مقابل چیزی که شاید یکی دیگه ناراحت شه شما چکار میکنین که شاد بنظر میرسیددد

استارتر بهت قووول میدم اون خانومه اتفاقا خیلی هم ناراحت بوده ولی گاهی وقتی از دست آدم کاری بر نمیاد ...

اره قبول دارم حرفتووو شایدم اینطور بود ولی خیلی بانمک بود میخواستم برم ازش بپرسم اگه یه خواهر مثله خودش داره واسه داداشم برمممم خاستگاریششش

استارتر بهت قووول میدم اون خانومه اتفاقا خیلی هم ناراحت بوده ولی گاهی وقتی از دست آدم کاری بر نمیاد ...

خدااییش من اگه جاش بودم نای حرف زدن و قدم زدن هم نداشتم