میگن چون به اروپا متصله و کشور اوراسیاییه جا برا پیشرفتش زیاده
قراره ۲۰۲۰ جز اتحادیه بشه البته فقط قراره ، پیشرفتش مدیون ترکاس و اروپاییا چون دارن توش سرمایه گذاری میکنن ، میگم اگر میخواید اونجا ثبت شرکت کنید و کار راه بندازید برید اما اگه میخواید برید کارفرما پیدا کنیدو جایی کار کنید خوب نیس چون اولا کلا کشور کم کاریه و دوما جدیدا به ایرانیا کار نمیدن یا حقوق پایین میدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی به نظرت برا زندگی جای خوبیه؟ یا صرفا برای تفریح کشور مدرنیه؟
نه مدرن نیست. ولی برای زندگی آروم و بی دغدغه عالیه. آسایش دارن زندگی هاشون سادست بیشتر خانوما شاغلن خیلی شادن از ساعت ۸به بعد بزن بکوب دارن.با اینکه راحتن ولی خیلی حیا دارن من تو دیسکو و پارک آبی خیلی دقت میکردم چون خیلی حساس بودم بین چه مردمی دارم شادی میکنم درکل سرشون تولاک خودشون بود.
پس براي مسافرت خيلي خوبه؟ بنظرتون الان با چقدر ميشه رفت يه هفته؟ دو نفري
من دوسال پیش رفتم الان با این قیمت های جدید نمیدونم و با تور نرفتیم کم و بیش زبان اونجا بلدن در حد نیاز و خودمون جا گرفتیم خودمون میگشتیم.خیلی خیلی خوش گذشت و از همه مهمتر امنیت داشت