2777
2789
عنوان

گرجستان

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 48 پست
جدی؟ منم حس خوبی بهش ندارم

اره عزیزم زنای فاسد و مردای خراب توش پرن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم گرجستانه میگه کشور فقیریه کار توش نیس اگه میخواید کار راه بندازید بیاید ولی اگه میخواید بیاید ...

میگن چون به اروپا متصله و کشور اوراسیاییه جا برا پیشرفتش زیاده

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دايي من آداناي تركيه است، خيلي راضيه

كارش چيه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
چرا تبعید؟ 

والا هرکی و میخوان بگیرن یا میخواد عقده ای بازی دربیاره میره ترکیه بلانسبت یه عده،ابرو مونده ایرانیا هم بردن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

تو ماهراره ك خيلي تبليغش رو ميكنن و ميگن راحت اقامت ميدن

درسته؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
چی میگن در موردش؟؟

میگن جا برا پیشرفت زیاده، اروپاییه، کشور قشنگیه، به ایران نزدیکه راحت میشه رفت و امد کرد

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من که عاشقشم خیلی هم تمیز بود ما مرکز شهر تفلیس بودیم خیلی مردم با انصافی داره با اینکه زبان بلد نیستن ولی خیلی مردم دار و با آرامش هستن.همه چیز ارگانیک بود.قیمت ها عالی بود.کسی کاری به کار کسی نداشت.امنیتش عالی بود.کلا من ۸ روز بودم لذت بردم ایندفه برم دوماه میمونم.

تو ماهراره ك خيلي تبليغش رو ميكنن و ميگن راحت اقامت ميدن درسته؟؟

مثه اینکه راحته