2777
2789
عنوان

گرجستان

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 48 پست
میگن چون به اروپا متصله و کشور اوراسیاییه جا برا پیشرفتش زیاده

قراره ۲۰۲۰ جز اتحادیه بشه البته فقط قراره ، پیشرفتش مدیون ترکاس و اروپاییا چون دارن توش سرمایه گذاری میکنن ، میگم اگر میخواید اونجا ثبت شرکت کنید و کار راه بندازید برید اما اگه میخواید برید کارفرما پیدا کنیدو جایی کار کنید خوب نیس چون اولا کلا کشور کم کاریه و دوما جدیدا به ایرانیا کار نمیدن یا حقوق پایین میدن

😘واسم صلوات بفرستید😘
من که عاشقشم خیلی هم تمیز بود ما مرکز شهر تفلیس بودیم خیلی مردم با انصافی داره با اینکه زبان بلد نیس ...

یعنی به نظرت برا زندگی جای خوبیه؟

یا صرفا برای تفریح

کشور مدرنیه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که عاشقشم خیلی هم تمیز بود ما مرکز شهر تفلیس بودیم خیلی مردم با انصافی داره با اینکه زبان بلد نیس ...

پس براي مسافرت خيلي خوبه؟ بنظرتون الان با چقدر ميشه رفت يه هفته؟ دو نفري

قراره ۲۰۲۰ جز اتحادیه بشه البته فقط قراره ، پیشرفتش مدیون ترکاس و اروپاییا چون دارن توش سرمایه گذاری ...

اها پس به این قرارداده بستگی داره

راستی به ایرانیا چه دیدی دارن؟ با تحقیر نگاه میکنن یا ایرانیا اونجا عزت و احترام دارن؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
میگن میخواد بره زیر نظر اتحادیه اروپا درسته؟؟

منم شنیدم اطلاع دقیقی ندارم

اها پس به این قرارداده بستگی داره راستی به ایرانیا چه دیدی دارن؟ با تحقیر نگاه میکنن یا ایرانیا اون ...

کلا ادمای نژاد پرستی نیستن و خونگرمن ولی اخیرا به خاطر ارزش پول ایران یکم سخت میگیرن البته حکومت نه، مردمش که البته اروپاییا 

😘واسم صلوات بفرستید😘
یعنی به نظرت برا زندگی جای خوبیه؟ یا صرفا برای تفریح کشور مدرنیه؟

نه مدرن نیست. ولی برای زندگی آروم و بی دغدغه عالیه. آسایش دارن زندگی هاشون سادست بیشتر خانوما شاغلن خیلی شادن از ساعت ۸به بعد بزن بکوب دارن.با اینکه راحتن ولی خیلی حیا دارن من تو دیسکو و پارک آبی خیلی دقت میکردم چون خیلی حساس بودم بین چه مردمی دارم شادی میکنم درکل سرشون تولاک خودشون بود.

ان شالله که ایرانی ها راه ندن تا شوهر من از خر شیطون ‌پیاده شه

ایشاالله که هر جایی که دوس داری زندگی کنی

پس براي مسافرت خيلي خوبه؟ بنظرتون الان با چقدر ميشه رفت يه هفته؟ دو نفري

من دوسال پیش رفتم الان با این قیمت های جدید نمیدونم و با تور نرفتیم کم و بیش زبان اونجا بلدن در حد نیاز و خودمون جا گرفتیم خودمون میگشتیم.خیلی خیلی خوش گذشت و از همه مهمتر امنیت داشت 

نه مدرن نیست. ولی برای زندگی آروم و بی دغدغه عالیه. آسایش دارن زندگی هاشون سادست بیشتر خانوما شاغلن ...

چه خوب

والا هرکی و میخوان بگیرن یا میخواد عقده ای بازی دربیاره میره ترکیه بلانسبت یه عده،ابرو مونده ایرانیا ...

درست میگی گلم منم ترکیم 

اینجا همه ترکا یا با حجابن یا لباس پوشیدنشون درسته بعد ایرانیا میان لخت میشن ابرورریزی😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
درست میگی گلم منم ترکیم  اینجا همه ترکا یا با حجابن یا لباس پوشیدنشون درسته بعد ایرانیا میان ل ...

😃پویان مختاری

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.